Met wijnabonnement Vinobox krijg je elke maand een doosje wijn thuis geleverd

In elk geval altijd wijn in huis tijdens de drooglegging

celebrity sightings  paris fashion week womenswear springsummer 2019  day three
Pierre SuuGetty Images

Gisteravond kregen we in een nieuwe persco te horen dat onze geliefde horeca weer op slot gaat. Pittig balen, want vooral in deze diepe existentiële crisis hielp het echt om af en toe eventjes een wijntje te gaan drinken buiten de deur. Maar helaas, het is niet anders en als we deze pandemie de kop in willen drukken dan is het belangrijk dat we de komende weken vooral veel op de bank zitten. En dan wel met dat wijntje, natuurlijk. Gelukkig was daar Vinobox, een wijnabonnement waarmee jij elke maand een selectie wijnen toegestuurd krijgt, helemaal gebaseerd op jouw smaak.

Vinobox

Nu de boel in de supermarkten zo gehaast is, is het nóg moeilijker om voor het wijnschap van de buurtsuper een goede keuze te maken als het op wijn aankomt. Je grijpt iets uit het Bonus-rek en bent 7/10 keer toch een beetje teleurgesteld. Met Vinobox zit je een stuk veiliger: op de site kun je kiezen voor verschillende pakketten. Je geeft aan of je rood, wit, rosé of een combinatie wil.

Vervolgens kun je een quiz nemen waar je je voorkeuren voor een wijn invult. Heb je liever een toegankelijke, fruitige wijn of een volle, robuuste? Daarnaast kun je kiezen voor drie verschillende kwaliteitsklassen, maar de site verzekert ons ervan dat er altijd wordt gezocht naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voor 29,95 euro worden drie flessen uit het basic-pakket bij je bezorgd. Voor andere pakketten en prijzen ga je naar de site van Vinobox. Naderhand kun je reviews achterlaten: welke wijnen vond je het lekkerst? Bij je volgende bestelling wordt het dan nóg beter afgestemd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur