Glamour's daghoroscoop: maandag 19 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Een meningsverschil is niet erg, maar op de werkvloer is het belangrijk om professioneel te blijven. Laat je afkeur van iemand niet merken, Ram!

STIER
21 april-20 mei

Let niet alleen op je woorden, maar ook op je uitstraling! Vandaag is de kans op een confrontatie behoorlijk groot. Er is maar een klein vlammetje voor nodig….

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Verstand en gevoel zitten vandaag niet op dezelfde lijn. Dat kan gebeuren, maar dat betekent niet dat je iemand anders voor jou een beslissing moet laten nemen!

KREEFT
22 juni-22 juli

Voordat je ergens aan begint is het belangrijk om te weten hoeveel tijd, geld en energie er in gaat zitten. Denk daar niet te makkelijk over!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Word niet boos als dingen vandaag niet helemaal naar wens gaan. Ook als het iemand anders schuld is: blijf beheerst.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden gaat vandaag niet vanzelf. Al die keuzes; het wordt steeds lastiger om een knoop door te hakken. Inderdaad: je hebt meer tijd nodig!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is niet erg dat jij dingen anders ziet dan veel andere mensen, maar het betekent niet dat je gelijk hebt. Ook voor jou geldt dat een open mind noodzakelijk is.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Niet iedereen is je vriend, Schorpioen. Pas op met mensen die proberen om een wig te drijven tussen jou en iemand anders. Dat is gewoon foute boel.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Het onvoorspelbare gedrag van iemand is om gék van je worden! Geen wonder dat je hier geen zin meer in hebt! Hou de eer aan jezelf en stel grenzen. About time!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent enorm gemotiveerd om iets vol te houden. Maar je betaalt er een prijs voor, Steenbok. Begin er eens mee met wat minder streng voor jezelf te zijn.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een (zakelijk) conflict heeft niet meer woorden nodig, maar een beetje rust en afstand. Er is genoeg over dit onderwerp gezegd. Kijk vooruit.

VISSEN
20 februari-20 maart

Worden jouw gevoelens beantwoord? Wordt er op je gereageerd? Als je genoeg stappen hebt gezet om de ander te bereiken, is die nu aan zet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie