Glamour's daghoroscoop: dinsdag 20 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt niet alles in één keer oplossen, maar door een beetje creatief te denken én naar de adviezen van anderen te luisteren, kom je een heel eind. Soms is het zo simpel.

STIER
21 april-20 mei

De band tussen jou en iemand anders schiet alle kanten op; van niet zonder elkaar kunnen tot elkaar niet kunnen luchten of zien. Is dit iets wat je lang volhoudt?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je wil van alles, maar het lukt maar niet om op gang te komen. Misschien omdat je overzicht mist of alles tegelijk wil doen. Begin bij het begin en maak dat eerst af.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je ergens voor gaat en er in gelooft, bereik je je doel. Dat je er hard voor moet werken, is een feit, maar als je gemotiveerd blijft, komt het goed.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het gaat nog niet vanzelf, maar nu je een besluit hebt genomen, wordt duidelijk waar je je energie het best op kunt richten. Hard werken loont vandaag!

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je iedere keer van gedachten verandert, maak je het moeilijk voor jezelf. Wat ook niet slim is? Zwijgen over wat je dwars zit. Dat kost enorm veel energie.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wees niet zo hard voor jezelf, Weegschaal. Je hebt enorm je best voor iets/iemand gedaan en het is niet jouw schuld als het eindresultaat niet is wat je hoopte.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een mooie dag om jezelf te verwennen. Het hoeft echt geen kapitaal te kosten, maar je mag jezelf wel weer eens in het zonnetje zetten. Dat heb je dubbel en dwars verdiend!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je doet je anders voor dan je je voelt. Dat is niet per se slecht, want in zakelijk opzicht moet je jezelf zo goed mogelijk verkopen. En dat lukt je vandaag aardig. Ga ervoor!

STEENBOK
22 december-20 januari

Als er voor je gevoel iets niet klopt, besteed daar dan extra aandacht aan. Hoe eerder je dit helder krijgt, hoe beter. Dat rotgevoel is misschien helemaal niet terecht, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms zit het mee en vandaag zit het heel erg mee. Lekker, want je hebt niet bijzonder veel energie voor die ene situatie. Focus je vandaag lekker op iets anders! s.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er wordt veel van je verwacht en je kunt je vandaag geen fouten of tijdverspilling veroorloven. Hoeft ook niet, als jij je concentreert en je niet laat afleiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie