Glamour's daghoroscoop: woensdag 21 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Kritiek krijgen is nooit fijn, maar wat heb je aan mensen die je alleen maar naar de mond praten? Die eerlijke vriend(in) zegt tenminste waar het op staat.

STIER
21 april-20 mei

Je geduld met iemand wordt zwaar op de proef gesteld. Pff, als je niet de wijste bent, kan er makkelijk een confrontatie ontstaan. Laat je niet zo op de kast jagen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is belangrijk om ergens wat meer rust en evenwicht in te vinden. Dit is voor iedere Tweelingen iets anders, maar jij weet zelf wel levensgebied balans nodig heeft.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is fantastisch dat je je zo inzet voor iemand anders, maar een beetje waardering mag je op z’n minst terug verwachten. Niet? Dan is toch duidelijk wat je te doen staat?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt iets belangrijks leren van iemand met ervaring. Zet je ogen en oren open, Leeuw! Het blijkt misschien dat je sommige dingen beter anders kunt doen.

MAAGD
24 augustus-22 september

(Geld)zorgen verdwijnen niet door ze te negeren en ook niet door er van in de stress te schieten. Als het nodig is om in actie te komen: doe dat dan en regel je zaakjes.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lijkt er op dat iemand op een nogal omslachtige manier een toenaderingspoging doet. Sorry zeggen is voor dit persoon nog even een brug te ver. Ga je ermee akkoord?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een van je doelen komt nu wel heel duidelijk in zicht! Hou vol en geef alles wat je hebt. Je mag sommige dingen gerust dubbelchecken, maar twijfel niet aan jezelf!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Grijp een interessante kans met beide handen aan en kijk of het iets voor je is. Soms moet je gewoon iets proberen voordat je er een oordeel over kunt vellen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Hoe flexibel ben je? In hoeverre lukt het je om je snel aan te passen als dat nodig is? Soms moet je even van je routines af stappen. Maak er geen drama van, want dat is het niet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je terugkijkt op een voorbije situatie zie je wat beter had gekund. Niet getreurd; het is een waardevolle les voor de volgende keer. Maak er desnoods aantekeningen van.

VISSEN
20 februari-20 maart

De adviezen of steun van iemand anders zijn goud waard. Grijp die uitgestoken hand aan, maar luister dan ook naar de tips. Wees niet eigenwijs, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie