Glamour's daghoroscoop: donderdag 22 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wees voorzichtige met het leveren van commentaar. Dat wordt niet gewaardeerd. Met tact en respect kun je iets zeggen. Maar alleen als er om je mening wordt gevraagd..

STIER
21 april-20 mei

Je grillige buien vallen niet bij iedereen in goede aarde. Het lijkt of je Dwarsligt om het dwarsliggen. Kom op, Stier. Wat zit je nou écht dwars? Spreek dat uit!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Koester de vriendschappen die je hebt en investeer in de mensen die belangrijk voor je zijn. Net als de liefde heeft vriendschap tijd en aandacht nodig.

KREEFT
22 juni-22 juli

Van nature heb je een gruwelijke hekel aan confrontaties, maar soms ontkom je er niet aan. Je hebt gelijk, Kreeft. Het is tijd om duidelijk te maken hoe jij over iets denkt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hou nog even vol en maak je niet zo druk om de mening van anderen. Je bent al streng genoeg voor jezelf. Onthoud dat sommige dingen meer tijd nodig hebben.

MAAGD
24 augustus-22 september

Durf je het aan om het initiatief te nemen of blijf je wachten tot de ander de eerste stap zet? Zijn de tekens eigenlijk niet kristalhelder? Verspil je tijd niet….

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je kunt natuurlijk doen of een probleem niet bestaat, maar daarmee schiet je niks op. Hoe lastig het ook is: het is de bedoeling om iets onder ogen te zien.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is makkelijk omgaan met mensen die het met je eens zijn, maar je leert momenteel het meest van de mensen met wie je botst. Je weet zelf wel waar dit over gaat…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Langzaam maar zeker groeit de behoefte om meer mensen te zien, maar dat betekent niet dat je terug wil naar de oude situatie. Juist nieuwe mensen inspireren je.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je gevoelens gaan met je aan de haal en je kunt erg emotioneel reageren. Geeft niks, Steenbok. Je hebt momenteel echt meer op je bordje dan de meeste anderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent voor jouw doen opvallend stil en in jezelf gekeerd. Logisch dat je daar vragen over krijgt. Je hoeft niet iedereen uitleg te geven, maar je partner verdient duidelijkheid.

VISSEN
20 februari-20 maart

Hoe enthousiast je ook bent; dit is het beste moment om aan iets nieuws te beginnen. Slaap er het spreekwoordelijke nachtje over en bespreek het met iemand die je er verstand van heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie