Glamour's daghoroscoop: vrijdag 23 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Sluit de werkweek niet af als er een misverstand is tussen jou en een collega. Laat irritaties niet hangen, maar praat het uit of zet de eerste stap naar de ander.

STIER
21 april-20 mei

Wat aanvankelijk als een flirt begon, kan ineens serieus worden. Klinkt goed, maar of jij daar blij van wordt? Je vrijheid is momenteel enorm belangrijk voor je.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kunt wakker liggen over een onhandige opmerking, maar waarschijnlijk hebben anderen er veel minder last van dan jij. Je mag best iets minder gevoelig zijn in de opzicht.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is verleidelijk om een gevoelig onderwerp te laten rusten, maar heb je dat de laatste tijd niet vaak genoeg gedaan? Als je wil dat er iets verandert, is het tijd om dingen uit te praten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het wordt nog belangrijker om je te focussen op wat écht belangrijk is. Je moet misschien moeilijke keuzes maken, maar dat is noodzakelijk om vooruit te komen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Kalmte gaat je redden! Dat betekent niet dat je niet in actie moet komen, maar bedenk dat paniek een slechte raadgever is. Vraag om hulp als je dat nodig hebt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een mooi moment om je krachten te bundelen met die van anderen. Dat gezamenlijke doel levert niet alleen een mooi resultaat op maar is ook fijn voor de vriendschap.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ja, jij komt langzaam maar zeker weer helemaal in je element. Heb je je plannen al uitgewerkt? Doen, want de tijd gaat snel en het is tijd om in actie te komen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Treur niet om wat je moet loslaten, Boogschutter. Kijk naar wat er wel goed gaat. Je bent je aan het voorbereiden op een nieuwe fase. Alles went. Dit ook!

STEENBOK
22 december-20 januari

Net als je denkt dat het te veel wordt, is daar de hulp waarop je zo lang hoopte. Nu kun je grote vooruitgang boeken. Dit persoon is goud waard!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Is het tijd voor de volgende stap? Daar lijkt het wel op, Waterman. Of het nu gaat om een relatie, baan, studie of huis: er gaan beslist dingen veranderen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt nooit genoeg goede voorbeelden hebben! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, Vissen. Kijk de kunst af van mensen die je bewondert en leer ervan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie