Glamour's daghoroscoop: zaterdag 24 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Maak je niet zo druk als je meer tijd nodig hebt om je doel te bereiken. Je kunt ook proberen om te genieten van het proces. De reis is net zo belangrijk als de bestemming…

STIER
21 april-20 mei

Hoe zit het met de liefde? Ondernemen jullie genoeg dingen met z’n tweeën of kan dat wel iets beter? Aan jou de uitdaging om daar iets aan te doen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zeg niet dat je iets niet kunt voordat je het hebt geprobeerd! En eis ook niet van jezelf dat je het meteen perfect doet. Leg niet zoveel druk op jezelf, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het lukt je prima om te socializen en met iedereen een praatje te maken. Dat is wel eens anders geweest! Nu je toch bezig bent: vraag om hulp bij iets.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het voelt soms enorm onrechtvaardig dat jij het meeste werk moet verzetten. Bekijk het van de andere kant: jij bent het goede voorbeeld dat anderen snel gaan volgen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is vreselijk irritant en teleurstellend als mensen zich niet aan hun beloftes houden. Dat geldt ook voor jou. Leugentjes om bestwil zijn vandaag niet ok.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent veel sterker dan je denkt of dan anderen je laten geloven. Laat de mening van andere gewoon lekker van je afglijden! Dat is namelijk funest voor je zelfvertrouwen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Slecht weer of geen mogelijkheden om de deur uit te gaan? Mooi, want voor jou is dit een perfecte dag om thuis door te brengen. Kun je dat klusje meteen afhandelen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als het totale overzicht ontbreekt, is het een goed idee om het in stukjes te verdelen en op een rijtje te zetten wat er moet gebeuren én wat het gaat kosten. Zo kom je er sneller uit.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je vrij? Het is een mooie dag om te shoppen, want de kans dat je uitstekend slaagt is groot. Ook leuk: dat ene bijzondere, maar bewerkelijke gerecht maken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is jouw dag en je laat duidelijk merken dat je vandaag geen zin hebt om naar de pijpen van anderen te dansen. Als je het nou wat tactvoller brengt, is er niks aan de hand.

VISSEN
20 februari-20 maart

Pieker je ergens over, Vissen? Het wordt vanzelf duidelijk wat er precies aan de hand is. Wat zegt je diepste gevoel? Grote kans dat je intuïtie klopt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie