Glamour's daghoroscoop: zondag 25 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je ergens hulp bij nodig hebt, wordt dat vandaag geregeld! Natuurlijk moet je zelf om hulp vragen, maar vele handen maken licht werk.

STIER
21 april-20 mei

Als je er behoefte aan hebt om te worden gezien of gehoord; dit is je kans. Hou rekening met verrassingen en onvoorspelbare gebeurtenissen. Heerlijk! Weg met die sleur!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hoe flexibeler je kunt zijn, hoe minder stress en ergernissen je ervaart. Nee, dingen lopen vandaag niet volgens plan, maar je verandert er helaas niks aan. Laat los!

KREEFT
22 juni-22 juli

Met zoveel energie, sta je ongetwijfeld vroeg naast je bed. Je vrije zondag wil je niet verspillen met niks doen. Dat ene plannetje is prima om uit te voeren.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Net als je denkt dat je er helemaal alleen voor staat, krijg je bewijs dat dit niet het geval is. Stap snel over je trots heen en laat eventuele ergernissen los.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je geldzaken op een rijtje hebben, geeft rust en overzicht. En dat is precies waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Nog fijner? Dat misverstand uitpraten!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Geef de moed niet op en blijf vertrouwen hebben. Natuurlijk op voorwaarde dat je geen roze bril opzet en je waarschuwingen niet in de wind slaat.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vandaag vind je het nog belangrijker om je aan je principes te houden dan gewoonlijk. Ai, dat kan ontaarden in koppigheid! In één geval red je de situatie door flexibel te zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wordt het geen tijd om eens uit de band te springen en jezelf wat meer plezier te gunnen? Als je ergens het geld voor hebt, waarom zou je jezelf dan niet eens verwennen?

STEENBOK
22 december-20 januari

Merk je al dat er kleine, maar onmiskenbare veranderingen zijn? Dit gebeurt niet zomaar; het is juist de bedoeling dat deze situatie weer op gang komt. Eindelijk!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wow, wat heb jij een energie! Jij laat je vandaag nergens door stoppen en je haalt álles uit deze dag. Wat liefde (of verliefdheid) al niet allemaal teweegbrengt!

VISSEN
20 februari-20 maart

Vertrouw er op dat dingen vanzelf beter worden. Misschien niet vandaag, maar niets blijft zoals het is. Trouwens: er is iets waar je ontzettend veel geluk mee hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie