Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Pentakels Acht

Jij hebt de gave om met je bewustzijn een nieuwe wereld te creëren. Een stevige basis voor jouw prachtige toekomst begint in een stil moment van eeuwigheid. Wees vastberaden en gebruik dat doorzettingsvermogen van je. Besprenkel alles met liefde en zorg. Zet het raam van je hart wagenwijd open en blijf ondertussen je stinkende best doen. Het Meesterschap van Pentakels acht vraagt om veel inzet en liefde. Als je aan wishful thinking doet, co-creëer je je eigen werkelijkheid.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Pentakels Tien

We weten allemaal dat je een harde werker bent, Stier. Dit is het moment om te ontspannen en achterover te leunen. Je 'tuin van Eden' staat in volle bloei. Geniet van de rozen en ruik hun zoete geur. Onthoud dat je deze financiële en materiële overvloed helemaal aan jezelf te danken hebt. Je bent niet voor niets de betrouwbaarste van de dierenriem. De tijd is aangebroken om dankbaar te lachen naar al het geluk in je leven.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Ridder van Zwaarden

Je hebt het vermogen om snel te handelen en om zaken vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Dat is maar goed ook, want daardoor zullen de blessings als zoete regen op je neerdalen. Maak je niet druk over je gelijk krijgen. Wees in harmonie met alles en iedereen om je heen. Het enige dat jij mee naar de tafel moet brengen, is je bereidheid om mee te bewegen. Doe dat, en het Universum overspoelt je met een nieuwe vorm van rijkdom: innerlijke rust.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Vijf van Lucht

Gebruik iedere situatie in je leven om je eigen motieven en intenties helder te krijgen. Zo word je de meest originele en authentieke versie van jezelf. Jij weet als geen ander dat integer zijn belangrijker is dan winnen. Andere mensen kijken vanuit andere perspectieven naar een situatie, maar dat doen ze niet om jou dwars te zitten. Voordat je alle Scrabble-letters wil teruggooien in de 'letterbak van het Universum' omdat je een stom woord hebt - think again. Kijk of je met dezelfde letters andere woorden kunt spellen: liefde. Samen. Zoen. Proost. Vrede. Lol.

Leeuw: Staven Vijf

Wat vandaag voor anderen nog een brug te ver is, is morgen het meest briljante idee dat ze ooit hebben gehoord. Jij herkent dat idee als een van de eersten voor wat het is: geniaal. Dat komt door je vrije geest, die iets wegheeft van de vrijheid van een kind. Loop in gedachten met je blote voeten in het gras. Zie krokodillen in de wolken. Het enige dat je hoeft te doen, is onbevangen te blijven en dan valt creativiteit in je schoot als een glanzende appel. Leun achterover en ontvang die 'stroke of genius'.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Koning Bekers

Je bent analytisch, maar staat tegelijkertijd open voor de magie van het Universum. Daardoor zie jij het grote plaatje beter. Je bent de bemiddelaar, die begrijpt dat de spirituele macht in iedereen zit. Als een heldere spiegel, laat jij zien dat we allemaal hetzelfde zijn. Je kunt anderen helpen om in zachtheid wijze beslissingen te nemen. Dat maakt jou een liefdevolle leider. Geniet van je verhoogde bewustzijn. Je zit boordevol liefde en laat dat doorstromen naar anderen.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Bekers Aas

Jouw ziel loopt over van compassie en naastenliefde. Alles wat je nodig hebt, bezit je al. Anderen genieten niet voor niets zo van jouw gezelschap. Jij maakt de wereld een betere plek. Jouw optimisme zorgt ervoor dat anderen verder kijken dan hun neus lang is. Door jouw lichte aura, durven zij hun eigen angsten te verlichten. En dan werp je ook nog een licht op je eigen mogelijkheden en kansen.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Maan

Je vindt het comfortabel om je te verbergen. Deze week schijnt het maanlicht op alles dat verborgen is voor jou én voor de ander. Je hoeft je niet langer te verstoppen. Je krijgt toegang tot een heilige ruimte, waarin je veilig bent en jezelf opnieuw kunt uitvinden. Stap uit je eigen schaduw en je leven wordt een tempel van liefde. "Je bent klaar om het nest te verlaten," fluistert het Universum tegen je. "Spreid je vleugels en vlieg!"

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Acht van Lucht

Jij hebt de moed om echt te kijken waar je voor staat. Durf de zaken in de ogen te kijken en je zult zien dat illusies vanzelf wegvallen. Jij springt over zelf bedachte ravijnen. Vraag om hulp. Nodig het uit in je hart en geef alles wat je moeilijk vindt over aan de spirituele helende machten. Wat heb je te verliezen? Geloof in jezelf!

Boogschutter: Rad van Fortuin

Heb vertrouwen in jezelf en in het leven. Alles loopt precies zoals het moet lopen. Jij laat je meevoeren op de golven, die je precies daar brengen waar je hoort te zijn. Besef dat alles wat je van binnen voelt en ziet, zichzelf van buiten manifesteert. Co-creëer je werkelijkheid en geloof in de goddelijke timing. De karmische wet van oorzaak en gevolg werkt in jouw voordeel.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Het Oordeel

Dit is hét moment om je plek in de schijnwerpers te claimen, waar jij thuishoort. Anderen zien jou als een rolmodel. Je bent voorbestemd om grootse dingen te doen. Vergeet bescheidenheid, je bent fantastisch en de wereld mag dat weten. Deel je volle potentie met je omgeving. Omarm die zegen. Wat helend is voor jou, is ook helend voor degenen om je heen.

tarot, tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De Zon

Jij staat in bloei, Vissen. De Zon schijnt op je relaties, werk, huis, leven en geld. Geniet van de warmte. Je hart is je kacheltje. Jouw pad wordt verlicht door een dubbele regenboog. Gedeelde overvloed vermenigvuldigt zichzelf, dus geef. Jij barst van de creativiteit. Wedden dat je deze week met wonderlijke invallen komt aanzetten? Jouw pad wordt verlicht door een dubbele regenboog.

tarot, tarotkaartreading, tarotreading, tarotkaart
Uitgeverij Koppenhol


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie