Waarom iedereen het over deze erotische adventskalender heeft

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen

national glamour day 2020
Glamour

All I want for Christmas is Christmas is zo ongeveer jouw levensmotto. Dat de Sint het land nog niet uit is (en überhaupt nog niet ín het land is), kan je niets schelen. Want als je ergens de kriebels (op een goede manier dan, hè) van krijgt, dan is het wel van de decembermaand. Dus wat die voorpret betreft: die kan voor jou niet vroeg genoeg beginnen. Aftellen naar the happiest time of the year doe je, uiteraard, met een adventskalender en met nog 67 dagen op de teller tot Kerstmis, zien we de leukste al de winkels binnen druppelen. Maar met déze adventskalender van EasyToys is elke dag een vakje openmaken pas écht een feest.

EasyToys adventskalender 2020

Deze limited edition adventskalender bestaat uit 24 goodies met een totaalwaarde van €450. Wat je allemaal kunt verwachten? Nou, alles om die gure winterdagen een stuk heter te maken.

In de 24 vakjes vind je seksspeeltjes, sensuele en soft bondage accessoires en nog veel meer fun toys; voor ieder wat wils, dus. Benieuwd naar de volledige inhoud van de EasyToys kalender? Check het hier. En toegegeven het design van de adventskalender ziet er erg luxueus uit, en maakt het appearance minstens zo indrukwekkend als de inhoud. Ook leuk: volgens het merk is het design van alle producten volledig op elkaar afgestemd, waardoor je niet alleen direct een complete collectie hebt, maar bovendien ook een stijlvolle.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zeg nou zelf, deze is toch leuk om te geven… en nóg leuker om te krijgen. Je shopt ‘m hieronder voor €119.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur