Glamour's daghoroscoop: maandag 26 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Het is lief dat je zo sterk voor iemand opkomt, maar is het eigenlijk wel jouw taak? Laat je niet betrekken bij de drama’s en toestanden van anderen. Blijf er vandaan!

STIER
21 april-20 mei

Als je niet weet hoe een situatie zich ontwikkelt; kies dan voor zekerheid. Je kunt dan beter even stoppen. Praat erover met iemand; dat geeft in ieder geval een beetje lucht.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Trek je gerust even terug als iets je teveel wordt. Dat is in dit geval de slimste beslissing. Dit is zo’n dag waarop je voor jezelf móet kiezen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms komen dingen totaal anders over dan ze bedoeld zijn. Dat risico is vandaag extra groot. Pas op met geschreven woorden, appjes en mails. Zwijgen is goud.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je op tijd begint, je concentreert en je niet laat afleiden, hoef je je aan het eind van de werkdag niet zo te haasten om alles af te krijgen. Maak het jezelf niet moeilijk!

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je wil dat iedereen je aardig vindt, maak je het jezelf behoorlijk lastig. Sterker nog; het zorgt er alleen maar voor dat je geen knoop kunt doorhakken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Pas op voor mensen die aardig doen in je gezicht, maar achter je rug niet zo mooi over je praten. Sommige mensen lijken veranderd, maar zijn het niet!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Trek je niet zoveel aan van de mening van anderen. Je kunt het toch niet iedereen naar de zin maken. Trouwens; waarom zou je precies zoals de rest willen zijn?

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je mag op een positieve uitkomst rekenen als je inzet ook positief is. In dat opzicht heb je gewoon veel in de hand. Belangrijk: stap over een vooroordeel heen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je kritiek hebt, zorg dan dat je alle feiten op een rijtje hebt en vergeet niet om met iets positiefs af te sluiten. Dat zorgt ervoor dat de zaak niet op slot schiet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Doe je eigenlijk voldoende met je creatieve talenten, Waterman? Hoezo geen tijd? Dat zie je verkeerd. Je krijgt juist meer rust door tijd aan je hobby’s te besteden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Tenzij je vakantie hebt, moet je deze dag extra hard aan het werk. Verspil geen tijd! Probeer vanavond tijd vrij te maken voor sport, liefde of vriendschap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie