Glamour's daghoroscoop: woensdag 28 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt iedere dag opnieuw beginnen, Ram. Het gaat er niet om hoe vaak je valt, als je maar op staat. Vandaag is perfect om daarmee aan de slag te gaan.

STIER
21 april-20 mei

Vriendschap vraagt ook inspanning en aandacht. Jij vindt het momenteel lastig om je vast te leggen, maar meer belangstelling tonen in anderen, wordt gewaardeerd!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een van je vrienden is letterlijk of figuurlijk onbereikbaar. Misschien omdat hem of haar iets dwars zit? Je kunt er uiteraard (nog) eens naar informeren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een bijzonder drukke werkdag staat in de sterren. Laat je niet uit het veld slaan door een tegenvaller, maar zet je juist extra hard in om die klus te klaren.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zul je net zien: een belofte die je een tijdje geleden hebt gedaan, komt je nu helemaal niet uit. Laat de spanning niet oplopen, maar leg uit wat er speelt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Iemand in je omgeving zit op hulp verlegen, maar durft dat misschien niet te vragen. Als je een beetje oplet, zie je snel wat je voor iemand kunt doen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Loop vandaag maar fijn met een grote boog om bepaalde mensen heen. Het heeft geen zin om ze te wijzen op hun gedrag. Hou de eer aan jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Zoek niet overal iets achter, Schorpioen! Daar maak je het jezelf (en anderen) onnodig moeilijk mee. Het is goed om even wat meer afstand te nemen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hoeft niet alles te sugarcoaten, maar waarom zou je mensen tegen de haren instrijken als je iets van ze nodig hebt? Wees vandaag uitermate zuinig met kritiek.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hoeft niet álles te analyseren, maar het is goed om kort te checken of jij en iemand anders nog op dezelfde lijn zitten. Luister ook naar wat tussen de regels wordt gezegd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De sfeer is vandaag licht ontvlambaar. Korte lontjes, lange tenen en mensen die op hun strepen blijven staan. Laat ze lekker, dan en loop jij de andere kant op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je mag de lat best iets lager leggen als dat nodig is, maar verspil vandaag geen tijd met dagdromen en luieren, want dan gaan anderen met iets leuks aan de haal.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie