Glamour's daghoroscoop: donderdag 29 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een woedeuitbarsting werkt in meerdere opzichten in jouw nadeel. Je kunt beter weglopen van de situatie dan je zelfbeheersing verliezen en je gedachten hardop uitspreken.

STIER
21 april-20 mei

Iemand wil je graag beter leren kennen, Stier. Best spannend om je open te stellen, maar jij bepaalt welke informatie je al wil delen. Onthoud: jij stelt de grenzen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Laat kleine irritaties niet uitgroeien tot iets groters, Tweelingen. Eerlijk? Jij bekijkt de situatie alleen vanuit je eigen kant. Iets meer begrip voor anderen doet wonderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je het ergens niet mee eens bent, geef je mening dan. Sommige mensen maken er een potje van of lopen de kantjes er van af. Daar mag je best iets van zeggen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is interessant om een discussie aan te gaan, maar het is nog maar de vraag of mensen naar elkaar luisteren. Verspil geen energie aan mensen met een tunnelvisie.

MAAGD
24 augustus-22 september

Voor je gevoel hang je er een beetje vandaag. Tja, iedereen is lekker druk met zichzelf. Trek het je niet te persoonlijk aan. Het zegt meer over de ander dan over jou.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je krijgt totaal geen hoogte van de ander. Pff, je kunt het niet goed doen, lijkt het. Herkenbaar? Laat de ander vandaag maar even lekker in z’n sop gaarkoken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Uitdagende situaties leveren stress op en dan is er niet veel nodig om je op de kast te laten jagen. Focus je op jezelf, je ademhaling en laat het van je rug afglijden. De beste optie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Doe iets met die onrust. Ga sporten, stort je op huishoudelijke taken of duik op klussen die al een tijdje stof liggen te verzamelen. Afleiding helpt je door lastige momenten heen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Natuurlijk wil je gerechtigheid, maar je kunt een situatie niet sneller laten gaan. Twijfel niet, blijf standvastig en laat je geen dingen aanpraten die er niet zijn.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms valt een grappig bedoelde opmerking helemaal verkeerd. Kan gebeuren, maar vandaag komt het echt niet gelegen. Bijt op je tong als het moet, maar zwijg over die ene situatie.

VISSEN
20 februari-20 maart

Erger jij je ook zo aan de onduidelijkheid en ruis tussen jou en iemand anders? Begrijp je wat jij uitstraalt en hoe de ander daarop reageert? Het lijkt één groot misverstand…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie