Glamour's daghoroscoop: zaterdag 31 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je vandaag vrij bent, maak er dan een rustige en relaxte dag van. Het is niet de bedoeling om jezelf op te jutten en druk bezig te zijn. Chill!

STIER
21 april-20 mei

Het valt je steeds makkelijker om anderen duidelijk te maken hoe jij je voelt en in welk opzicht je veranderd bent. Fijn: om de mening van anderen lig je niet meer wakker.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Kleine geschenken onderhouden de vriendschap en ook met een bosje bloemen of telefoontje kun je iemand laten weten dat je in gedachten bij hem/haar bent. Daar gaat het om!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt je humeur een stuk beter onder controle dan de afgelopen week, maar: het venijn zit in de staart. Je kunt ineens helemaal leeglopen als iemand je in de weg zit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt je de laatste tijd enorm ingespannen voor iets/iemand en de resultaten worden nu zichtbaar. Steek je trots niet onder stoelen of banken. Dit mag gezien worden, Leeuw!

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoe uitdagend een situatie ook is: je hebt altijd de keuze tussen een positieve of negatieve instelling. Jouw uitstraling heeft een grote invloed op anderen, dus…wat wordt het?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hou rekening met verrassingen. Ze gooien je eigen plannen weliswaar overhoop, maar aan het eind van de dag kun je terugkijken op een onvergetelijke dag.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is goed om de touwtjes uit handen te geven en wat meer aan anderen over te laten. Best een dingetje voor je, maar je mag best iets minder boven op situaties zitten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Er is nieuws onderweg en het lijkt er op dat het gunstig is. Maar het is misschien niet helemaal wat je hoopte. De situatie kan nog veranderen, dus wees geduldig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je met het verkeerde been opgestaan? Geef niet toe aan deze donkere bui en kick your ass. Je energie is beperkt, dus ga er slim mee om.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wow, je zag zelf niet aankomen dat je zo emotioneel kunt reageren op een gebeurtenis of situatie. Neem de tijd om het te verwerken en reageer vanuit je hart.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een prima dag om aandacht te besteden aan mensen die je een beetje uit het oog aan het verliezen bent. Wees niet bang om de eerste stap te zetten, Vissen. Het siert je.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie