Glamour's daghoroscoop: zondag 1 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een perfecte dag om je op de liefde te richten! Daar is op dit moment gelukkig voldoende tijd voor. Wees creatief en bedenk iets waar je je liefste blij mee maakt.

STIER
21 april-20 mei

Voelt het alsof je er niet helemaal bij bent? Ben je ziek of komt de vermoeidheid er in één keer uit? Luister naar je lichaam en ga niet over je eigen grenzen heen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hobby’s kosten veel geld en dat kan een reden zijn om je hand op de knip te houden. Toch is het de moeite waard om een slimme investering te doen. Onderzoek de mogelijkheden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zo, de druk is van de ketel en dat zorgt onmiddellijk voor een prettigere sfeer. Easy Sunday? Wel de bedoeling, maar je krijgt het druk met een vriendschap.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Thuiswerken is tot daar aan toe, maar moet je ook echt ook op zondag werken? Tja, dat hangt natuurlijk een beetje van je beroep af. Loop jezelf niet voorbij.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt of het geld in je zak brándt! O, wat zou je het graag uitgeven aan zaken waar je altijd van geniet. Je begrijpt gelukkig dat je vandaag een alternatief plan moet bedenken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als iedereen het zo druk heeft met zichzelf, is de optie makkelijk: jij gaat vandaag alleen maar doen waar je zin in hebt. Goed plan, want deze rust is zó weer voorbij.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hoeft het niet altijd eens te zijn met de keuzes van anderen. Je hoeft er eigenlijk ook niks van te zeggen als het geen directe gevolgen voor jou heeft. Laat gaan!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Waar hoop je zo op, Boogschutter? Tot iemand anders de eerste stap zet of een seintje geeft? Wees eerlijk: zit je al eigenlijk niet veel te lang te wachten? Jij weet het…

STEENBOK
22 december-20 januari

Regels zijn er inderdaad niet voor niets, maar jij maakt je er óf veel te druk om óf je neemt het niet zo nauw. Zoek de middenweg en maak het jezelf wat makkelijker.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij wil dit, je liefste wil iets anders. Klinkt niet als een probleem, maar jullie zitten echt totaal niet op dezelfde golflengte. Zonder wederzijds begrip wordt het lastig…

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij hebt er zin in! Waar in? Dat heeft te maken met een date, een gezellige middag of iets doen waar je je al een tijdje op zit te verheugen. Hoera: vandaag is de dag!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie