Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Hogepriester

Lieve Ram, jij kunt nu contact leggen met de hogere machten om je heen. Mediteer, wandel of wees eens heel stil. Wat uit jezelf tevoorschijn komt, zal je verbazen en verrijken. Dagelijkse simpele rituelen zullen je leven een magisch randje geven. Schakel over van je hoofd naar je hart. Maak een altaar met een kaars, bloemen en een briefje met je wens erop. Het universum luistert naar jou. Jij hoeft alleen maar te vragen en je armen te open om alle blessings te ontvangen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Negen van Pentakels

De magie ligt in de overgave. Het universum zal alles in werking stellen om met deze kaart van rijkdom, jouw geluk op de drempel van je hart neer te leggen. Hoe minder je doet, hoe sneller het gaat. Vertrouw op de magie van het leven. Heb nog een klein beetje geduld en vertrouwen; de beloning waar je naar verlangt ligt op je te wachten. Je pad is deze week verlicht en daardoor zal al je rijkdom zichtbaar worden. Kijk naar de hemel, er komt een vallende ster aan met jouw naam erop.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Koning Bekers

Je zit midden in een emotionele transformatie, Tweeling. Misschien voelt dat in eerste instantie een beetje oncomfortabel, maar als jij door deze regenbui durft te lopen, komt die dubbele regenboog vanzelf boven jou te hangen. Jij bent de leider, die begrijpt dat de spirituele macht in iedereen zit. Als een heldere spiegel, spiegel jij je rijke potentie. Geniet van zoveel voorspoed. Je ziel loopt over van liefde, laat het doorstromen naar anderen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: De Maan

Deze week komen jouw diepste verlangens en wensen aan het licht. Je mag nu echt tevoorschijn komen en in de volle spotlights gaan staan. Maak van je leven een tempel van liefde. Dan vind je de kracht om uit je eigen schaduw te stappen. De Maan geeft je deze week een klein onzichtbaar zetje. Je bent klaar voor de volgende fase. Het universum fluistert tegen je. ‘Spreid je vleugels en vlieg!’.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Aas van Staven

Er ligt zoveel moois op je te wachten, Leeuw. De Aas van Staven zegt dat je creatieve projecten nu groen licht krijgen. Wees bereid om succes te verzamelen. Het universum heeft zo haar eigen wetten en wil dolgraag met jou samenwerken. Open je armen en ontvang deze golf van voorspoed. Het kan in het begin wat overweldigend aanvoelen, maar je bent eraan toe om het leven te vieren.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Gehangene

Doe het deze week wat rustiger aan, Maagd. Verwen jezelf: ga lekker luieren, uitslapen, Netflixen, mediteren of een yogalesje (vanuit huis) volgen. Vergeet de hoge eisen die je jezelf hebt voorgeschreven. De lat mag even wat lager. Begin opnieuw, helemaal als jezelf. Draag alles over aan het universum. Je wordt geleid.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Koning van Staven

Je voelt je vrij en krachtig. Met de Koning van Staven kun je de wereld aan. Verwacht een sterrenregen van inspiratie. Je bent klaar voor dit nieuwe avontuur. Geniet van alle liefde voor jezelf en voor anderen. Je bent goed bezig, Weegschaal. Weet dat je anderen inspireert met je kracht.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Zon

De Zon schijnt in je leven. Alles is mogelijk en alles is verlicht. Dat maakt het makkelijker om te zien waar je naartoe wil. Geniet van je diepe en nieuwe vriendschappen. Deel je overvloed met je dierbaren. Wees dankbaar voor alles wat je hebt, en je zult alleen maar meer voorspoed en zegeningen ontvangen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: De Kluizenaar

Je trekt aan wat je uitzendt. Als je liefdevol bent, zal de liefde vanzelf verschijnen. De Kluizenaar verlangt innerlijke rust. Vind jezelf in de stilte. Dit is een grote stap vooruit. Wanneer je alles in duidelijk perspectief ziet, zal je het grote plaatje zien. Pas dan kun je gebruikmaken van de magische en oneindige potentie van het universum.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman

Je wordt gesteund, Waterman. Het is eindelijk zover: lang gekoesterde wensen komen uit. Spreid je armen en ontvang deze goddelijke inspiratie. Er ligt een compleet nieuw begin op je te wachten. Twijfel niet. Je ziel vertelt je wel wat jouw pad is. Je zult verrast worden door onverwachte gebeurtenissen. Dit biedt je een transformatie van rust, liefde en mogelijkheden.

Vissen: De Zegewagen

Deze week komt de Zegenwagen met overwinning naar je toe. In het verleden ben je misschien gestruikeld; het universum reikt je nu de hand en helpt je om op te staan. Je voelt een hernieuwde kracht. Je leven krijgt een grote positieve wending. Het universum wil, samen met jou, iets geweldigs creëren.

tarot
Uitgeverij Koppenhol


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie