Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Koning van Staven

Je voelt je vrij en bovennatuurlijk krachtig en je bent klaar voor dit nieuwe avontuur. Leef vanuit je hart en voel hoe spannend en opwindend dat is. Geniet van alle liefde die je voelt voor jezelf en anderen in deze nieuwe wonderlijke fase. Je zit op de magische universele golflengte, waardoor je iedereen om je heen inspireert. Het universum zet alles in werking om met deze kaart van rijkdom het geluk op jouw drempel neer te leggen.

tarotreading, tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Aas van Zwaarden

Leg je handen op je hart en voel hoe geliefd jij in deze periode bent. Je wordt deze week gedragen door het gouden licht. Met deze energie kun je communiceren zonder woorden. Voel deze onzichtbare kracht en nodig het uit in je hart – geef alles wat je bezwaart over aan deze spirituele helende machten. Het leven is een oefening van overgave. Laat alles over aan het universum. Jij krijgt een regen aan blessings.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: De Ster

Wat helend is voor jou, is ook helend voor iedereen om je heen. Doordat jij nu je verantwoordelijkheid oppakt, kun je anderen helpen in zachtheid. Jij bent de gekozen leider, die begrijpt dat de spirituele macht met je samenwerkt. Het is belangrijk dat anderen mensen jou als rolmodel zien. Je bent voorbestemd om tot grote hoogte te stijgen.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: De Wereld

Nu is de mooiste tijd om te leven. Besprenkel alles om je heen met liefde en zorg. We zijn allemaal een afspiegeling van elkaar. Stel je open om liefde van anderen te ontvangen. Het is het einde van een karmische cyclus – weet dat je het niet allemaal meer alleen hoeft te doen. De sterren en planeten staan zeer gunstig voor jou, dus sluit je ogen, doe een wens. Het zal je allemaal toevallen.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Ridder van Staven

Laat je gelijk halen even zitten, en concentreer je liever op harmonie met alles en iedereen om je heen. Want het universum kijkt mee. Straal harmonie uit, zodat zij je nog meer harmonie kan brengen. Ben je bereidheid om je trots te laten varen? Het universum zal je overspoelen met een nieuwe vorm van rijkdom: innerlijke rust. Wees dankbaar en kijk naar de hemel; er valt een prachtige ster speciaal voor jou, als teken dat jij de magische wet in je hart begrijpt.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Aas van Staven

Power, creativiteit, levenskracht en doorzettingsvermogen zijn jouw ingrediënten deze week, maar jij krijgt nog meer blessings. Je komt op magische wijze tot inzichten, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgen. Jij bent op een verhoogde frequentie, waardoor je precies samenvalt met de juiste energie voor een nieuwe succesvolle start. Er ligt een hele nieuwe weg voor je open. Je krijgt ondersteuning van alle kanten.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: De Duivel

Luister naar je hart. Niet alles is wat het lijkt. Daarom komt De Duivel een storm van verandering brengen in jouw leven. Veel van het oude zal wegvallen. Het voelt misschien een beetje eng, maar in ons universum is er een magische wet van oorzaak en gevolg. De Duivel zal je bevrijden van alles wat niet meer bijdraagt aan jouw groei. Beweeg mee. Geef je over. Het universum reikt je haar hand en vraagt om nu voor jezelf te kiezen. Do your best, let go of the rest.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Zegewagen

Wanneer je jezelf eraan herinnert dat je onderdeel bent van alle onzichtbare krachten van alle universa, kom je automatisch weer bij je eigen wonderlijke power. Jij bent niet alleen een mens, maar ook een magisch wezen. En nu willen die magische onzichtbare krachten samen met jou iets geweldigs creëren. Jouw kracht ligt in het nu. Als je dat begrijpt, krijgt jouw leven een grote positieve wending. Be ready! Het universum klopt aan je deur.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Maan

Alles wat verborgen is, zal op de juiste tijd aan je worden geopenbaard. Heb vertrouwen in je pad. Je bent klaar voor verheldering: daardoor zie je niet alleen dwars door je eigen spiegelbeeld heen, maar ook door die van een ander. Laat je meevoeren naar de donkere plekken van je ziel om te ontdekken dat daar prachtige nieuwe kansen op je liggen te wachten. Het universum nodigt je uit om wonderen en magie te ontdekken in jezelf.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Negen van Pentakels

Deze week sta jij onder de regenboog. Er is zoveel weelde om je heen, geef jezelf toestemming om van zoveel overvloed te genieten. Alles is met alles verbonden. Dus als jij in harmonie bent met al jouw rijkdom, dan ervaar jij nog meer rijkdom. Het universum heeft jouw harde werken gezien. Nu word je beloond en kun je putten uit dit magische oneindig potentieel, onder de regenboog.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: De Hogepriester

Jij legt deze week contact met de hogere onzichtbare werelden om je heen. Hoe meer je mediteert, wandelt of stil bent, hoe luider je deze boodschappen zult ontvangen. Wat uit jezelf tevoorschijn komt, zal je verrassen en verrijken. Je leven krijgt een magisch randje. Jij schakelt over van je hoofd naar je hart. Het universum luistert ook naar jou. Jij hoeft nu alleen maar te vragen om jouw blessings en open te staan om ze te ontvangen.

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De Zon

Maak een altaar met een kaars, bloemen en een briefje met je wens erop. Op dit moment is alles mogelijk in je leven, omdat met de Zon in je kaarten alles is verlicht. Je ziet nu precies welke kant je ziel op wil. Het is heel belangrijk om je overvloed in deze periode te delen met dierbaren om je heen. Daardoor zullen al je relaties opbloeien – en door zoveel lichtheid in je hart kun je zelfs nieuwe connecties maken. De Zon zet je in de schijnwerpers. Wees dankbaar voor alles wat er naar je toekomt, want er komt nog meer aan!

tarotreading, tarot, tarotlezing
Uitgeverij Koppenhol


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie