Glamour's daghoroscoop: maandag 2 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Je communicatie-skills worden weer eens aangesproken. Dit is je kans om iets te bereiken. Belangrijk? Helder zijn en met duidelijke argumenten komen.

STIER
21 april-20 mei

Je hebt vandaag weinig geduld en er is niet veel voor nodig om je op de kast te jagen. Ontwijk mensen en situaties waarvan je weet dat ze je triggeren.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ook als mensen het grondig oneens zijn, is het goed om de discussie open te houden. Soms is het juist goed om de mening van anderen te horen. En leerzaam is het beslist.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je onvrede wegkopen (of weg-eten) werkt maar heel kort. Geef vandaag niet toe aan verkeerde verleidingen. Ze leveren je alleen maar een slecht humeur op.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat je niet opjutten door iemand anders, want van dit haastige persoon kun je alleen maar verkeerd advies verwachten. Richt je aandacht naar binnen voor antwoorden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Stel je op je werk een beetje flexibel(er) op, Maagd. Goed voor de sfeer en het zorgt ervoor dat die lastige klus afgehandeld wordt. Tip: wees geduldig met een van je collega’s.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een van je dromen komt binnen handbereik. Je moet er nog wel het een of ander voor regelen, maar het is al geweldig dat je uitzicht op iets leuks hebt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

De manier waarop je andere mensen benadert, bepaalt voor een groot deel hoe een situatie verloopt. Kies je woorden voorzichtig en zeg alleen wat echt gezegd moet worden.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Liefde en vriendschap lopen soms door elkaar heen. Je hoeft er helemaal geen labeltje op te plakken. Wat jij en iemand anders nu delen, is bijzonder en is wat het is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Eerlijk? Je werkt te hard. Of beter gezegd: je ontspant te weinig en je kunt moeilijk loslaten. Je grote verantwoordelijkheidsgevoel werkt soms in je nadeel, Steenbok…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wil je gelijk krijgen of gelijk hebben? De machtsstrijd die je met iemand voert, kost erg veel energie en het gaat ten koste van je humeur en (werk)plezier.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er valt altijd wel iets te vieren, maar of dat nou handig is aan het begin van een drukke werkweek…. Wees gerust een beetje strenger voor jezelf als dat nodig is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie