Glamour's daghoroscoop: dinsdag 3 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je iemand beter wil leren kennen, doe je daar graag moeite voor. Maar als de ander momenteel aangeeft om het wat rustiger aan te doen, respecteer dat dan.

STIER
21 april-20 mei

De ergernissen over iets/iemand groeien je bijna boven het hoofd. Er is niet veel meer nodig om te ontploffen. Ach, het is beter dan verteerd worden door de stress.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ai, dat ene leuke plannetje gaat niet door. Het is frustrerend dat je tegen een muur van onbegrip of medewerking stuit, maar eerlijk gezegd: het kan niet anders.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wishful thinking levert je vandaag weinig op, Kreeft. Als je zo zit te hopen op een doorbraak: waarom benader je de ander dan niet zelf? Of is dat onmogelijk?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als het niet om je werk gaat: waarom zou je om goedkeuring van anderen vragen? Het is eigenlijk zot dat je je probeert aan te passen om ergens bij te horen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je sociale vaardigheden worden vandaag weer flink op de proef gesteld. Natuurlijk heb jij een duidelijk mening, maar die hoef je vandaag niet met de wereld te delen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Met een positieve instelling kom je vandaag een stuk verder. Het glas is niet leeg, Weegschaal. Tel je zegeningen hardop. En tel ze één voor één.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Soms hoeft het helemaal niet zo moeilijk of ingewikkeld te zijn. Dit is een perfecte dag om de verandering te zijn. Geef wat je nodig hebt. Enne: laat alle verwachtingen los.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

O, wat zou je graag alle ins en outs over iets (of iemand) willen weten. Je kunt van alles bedenken, maar het is toch niet zoals je denkt dat het is. Geduld!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is prima om de lat hoog te leggen, want je hoeft ook geen genoegen te nemen met minder dan je verdient. Toch kun je sommige dingen echt wel een tweede kans geven…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je doet het goed op regelmaat en met een (sport)schema kun je prima uit de voeten. Zo voorkom je dat de klad er in komt en de motivatie wegzakt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Mensen hebben veel begrip voor je persoonlijke situatie, maar niet alle informatie is geschikt om te delen. Onthoud dat je uitgesproken woorden nooit meer ongezegd kunt maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie