Glamour's daghoroscoop: woensdag 4 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Let op je woorden, Ram. Vooral op je werk kun je je vandaag beter op de vlakte houden en niet te veel zeggen. Het voorkomt een pijnlijke situatie.

STIER
21 april-20 mei

Het loont vandaag de moeite om prijzen te vergelijken en geen impulsieve aankopen te doen. Als je het toch doet: check dan of je je geld terugkrijgt als je spijt krijgt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je het gevoel hebt dat iets niet klopt; wuif dat dan niet weg. Juist door aandacht te besteden aan dat stemmetje of voorgevoel, kun je een hoop ellende voorkomen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Komen jouw hints aan? Tja, dat blijft een raadsel als de ander zich ook niet in de kaart laat kijken. Eerlijk? De houding van de ander zegt eigenlijk genoeg…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Luister naar je gevoel en laat je niet aan het twijfelen brengen door die malende gedachtes. Je moet soms een knoop doorhakken en aandacht geven aan urgente zaken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een kostbaar dagje? Nou, dat begint onderhand bijna gewoon te worden. Besteed extra aandacht aan je financiën en zorg dat je overzicht houdt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms is het goed om je ergens doorheen te bluffen en je sterker voor te doen dan je je in werkelijkheid voelt. Laat de ander maar even in z’n sop gaarkoken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Iemand heeft hoge verwachtingen van je en legt jouw talenten en inzet onder een vergrootglas. Niet over stressen, want je kunt dit! Zet je beste beentje voor.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Is er werkelijk reden om onzeker of jaloers te worden, Boogschutter? Je zelfvertrouwen is niet op z’n best en je twijfelt aan alles. Neem even wat afstand als dat nodig is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt weinig (lees: helemaal geen) geduld met de twijfels of besluiteloosheid van iemand anders. Begrijpelijk, maar hierdoor wordt de situatie niet relaxter. Rise above yourself.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat vastomlijnde idee over iets of iemand moet je misschien toch een beetje gaan loslaten, Waterman. Al was het alleen maar om jezelf wat meer lucht en ruimte te geven.

VISSEN
20 februari-20 maart

De hulp van iemand anders komt op het perfecte moment. Het is toch fantastisch dat je de juiste mensen kent? Zo wordt een lastige situatie toch een stukje lichter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie