Glamour's daghoroscoop: donderdag 5 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Focus je vandaag op je basisbehoeftes en maak je niet druk om bijzaken. Niet alles zal naar wens verlopen, maar met een beetje meer geduld, kom je ver.

STIER
21 april-20 mei

Je bedoelt het helemaal niet verkeerd, maar sommige woorden komen helemaal verkeerd uit je mond. Kan gebeuren, maar bied meteen je excuses aan als het gebeurt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Soms zijn het niet de omstandigheden die ons op de proef stellen, maar onze eigen instelling. Als je motivatie op orde is, ga je absoluut slagen in je missie. Geef niet op!

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak vandaag prioriteit van jezelf, Kreeft. Je kunt anderen niet veranderen, maar je kunt wel zorgen dat situaties veranderen door andere keuzes te maken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Klopt je gevoel over iemand? Daar kom je pas achter als je iemand beter leert kennen. De eerste indruk is vaak correct, maar staat niet in steen gebeiteld.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je kosten wil je wil spreiden en financiële problemen wil voorkomen, kun je best al een beginnetje maken met het doen van Kerstinkopen. Slimme zet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij wil graag dat iets op een bepaalde manier gaat, maar vandaag komt het toch op je aanpassingsvermogen aan. Jammer, maar blijf professioneel en zakelijk.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er zijn veel beperkingen, maar ook kansen. Het gaat er om hoe je naar een situatie kijkt. Sluit je af voor negatieve mensen met een sombere instelling. Daar kun je niets mee.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ergernissen over geld spreek je het best zo snel mogelijk uit, Boogschutter. Misschien maak jij je te veel zorgen, maar dat weet je pas als het onderwerp op tafel komt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als jij je onverzettelijk en star opstelt, zetten anderen hun hakken ook in het zand. Dit is niet het moment om overal de touwtjes in handen te willen hebben…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent echt niet van plan om het achterste van je tong te laten zien, maar mensen die jou goed kennen, zien het als iets je dwars zit. Iets meer praten doet je goed, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er hangt letterlijk of figuurlijk een prijskaartje aan iets wat je graag wil. Of denkt graag te willen. Snij jezelf niet in de vingers, Vissen. Denk na voor je in actie komt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie