Glamour's daghoroscoop: vrijdag 6 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is weer eens zo’n dag waarop iedereen onder druk staat. Ook jij en het lukt bijna niet om iemand eens flink de waarheid te zeggen. Tja, soms móet dat gewoon.

STIER
21 april-20 mei

Als je je inzet voor anderen; check dan eerst even of al je moeite wel wordt gewaardeerd. Als mensen niet om je hulp vragen, hoef je ook niet voor ze te gaan rennen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je moet vandaag sterk in je schoenen staan zodat je niet omvergeblazen wordt door autoritaire of dwingende mensen. Voor jezelf opkomen is vandaag erg belangrijk.

KREEFT
22 juni-22 juli

Er komt een moment waarop je niets opschiet met geduldig, begripvol en afwachtend zijn. Sommige mensen gaan chronisch over jouw grenzen heen en het is even genoeg.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is zo’n dag waarop je niets verwacht en veel krijgt. Het zit voor de verandering eens helemaal mee. Als je lekker in je vel zit, verzet je bergen werk. Fluitend!

MAAGD
24 augustus-22 september

Vind je het moeilijk om aandacht of spullen te delen? Heb je last van jaloezie en ben je onzeker? Check de feiten maar trek geen voorbarige conclusies.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jullie kunnen niet met elkaar en niet zonder elkaar. Wie van jullie is dit gepassioneerde drama het eerst beu? Het kost enorm veel energie. Zonde, want daar heb je al geen overdaad aan.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je de tijd en ruimte krijgt om je eigen gang te gaan, lever je vandaag niet alleen veel werk af, maar ook nog eens mooi of bijzonder. Tijd om jezelf in de schijnwerpers te zetten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is hollen of stilstaan. Superzuinig zijn of geld over de balk smijten. Een ding is zeker: het maakt beslist indruk hoe je met een situatie omgaat. Advies: blijf de balans zoeken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent niet van plan om een stap te zetten of van je principes af te stappen. Je hebt immers net een knoop doorgehakt. Toch kan het geen kwaad om er nog eens over na te denken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je per se ruzie wil maken; doe het dan over de kernzaak en haal vooral geen oude koeien uit de sloot. Betrek er geen anderen bij, tenzij je niet anders kunt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Voor jou lijkt het weekend vroeg te beginnen! Heerlijk doen waar je zin in hebt en je vooral niet bezighouden met die vermoeiende klus. Leg je plannen vast, want de tijd vliegt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie