Glamour's daghoroscoop: zaterdag 7 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Betrek anderen niet bij persoonlijke issues met derden en eis ook niet dat mensen partij voor jou trekken. Daardoor wordt de situatie alleen maar erger.

STIER
21 april-20 mei

Als je dat onrustige gevoel niet van je kunt afschudden; kun je het dan wel benoemen? Je hoeft niet alles in je eentje te dragen, Stier. Lucht je hart eens flink.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Vrije dag? Waarom zou je je kostbare tijd verspillen aan vervelende klusjes? Doe vandaag juist dingen waar je energie, inspiratie en een goed humeur van krijgt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het lijkt er op dat je een knoop hebt doorgehakt. Alle begin is moeilijk en soms zelfs een beetje spannend, maar je kunt dit. Je bent veel sterker dan je denkt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jouw huis, jouw regels en jij bepaalt wat er gebeurt. Maar buitenshuis is het belangrijk om je aan te passen. Bemoei je niet met de manier waarop anderen het doen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je gaat shoppen, bedenk dan van tevoren wat je maximaal kunt besteden. De maand is nog lang en er komen nog een paar pittige rekeningen aan. Wees streng als het moet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als het er op aankomt, wil je het laatste woord hebben. Dat kun je vandaag inderdaad krijgen, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Is dat je een slechte sfeer waard?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ook al is het weekend en ben je vrij: als je een goed idee hebt voor je werk, ga er dan mee aan de slag. Het zal zeker worden gewaardeerd dat je zo betrokken bent.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je zelf ergens niet helemaal uitkomt of (weer) vastloopt in een moeilijke situatie, luister dan naar het advies van iemand anders. Probeer het niet eindeloos op dezelfde manier te doen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Niet fit, weinig energie en nergens zin in? Misschien heb je iets onder de leden, maar onderschat niet wat stress en te weinig ontspanning doet. Het is weekend! Relax!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het lijkt er op dat je vandaag zeeën van tijd voor jezelf hebt. Klinkt goed, maar verveling ligt ook op de loer. Hierdoor loop je het risico iets veelbelovends te missen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het nuttige met het aangename combineren? Dat lukt jou vandaag uitstekend. Met dank aan je vermogen om snel te handelen en flexibel te zijn. Fijn: je leert vandaag iets heel interessants.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie