Glamour's daghoroscoop: zondag 8 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Deze dag ziet er veelbelovend uit, Ram. Aan jezelf denken en tegelijkertijd rekening houden met anderen lukt vandaag stukken beter. Met direct positieve gevolgen.

STIER
21 april-20 mei

Je harde werken begint nu echt zichtbare vruchten af te werpen. Dit stimuleert je ongetwijfeld om er nog een schepje bovenop te doen. Hou vol en geef niet op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hebt ergens enorm hard voor geknokt en de grootste hindernissen heb je gehad. Je bent er nog niet helemaal, Tweelingen. Blijf alert en hou je motivatie sterk.

KREEFT
22 juni-22 juli

Sommige onderwerpen zijn de moeite niet waard om je druk over te maken. Vandaag is zo’n dag waarop mensen zich enorm opblazen en moeilijk doen om het moeilijk doen. Laat gaan!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je subtiele hints komen vandaag waarschijnlijk niet aan, dus wees zo duidelijk mogelijk als je iets wil zeggen. Mensen kunnen jouw gedachtes niet lezen, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Iedereen heeft op z’n tijd bevestiging nodig. Je vindt vandaag begrip en een luisterend oor bij een vriend(in). Je mag best iets opener over jezelf zijn. Dat lucht op.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je het verleden niet kunt loslaten, kom je niet verder. Sommige dingen hebben meer aandacht nodig, maar andere zaken zijn definitief voorbij. Sla dat boek dicht!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je krijgt geen hoogte van het vreemde gedrag van iemand anders. Heel storend inderdaad, maar probeer erboven te staan. Bijt op je tong en zeg niet wat je denkt. Beter!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hoe fijn is het om bij te praten, te lachen met je liefste vriendin? Hou vandaag ook rekening met een verrassing. Misschien niet helemaal jouw ding, maar het is goedbedoeld.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je mag kritisch zijn, maar dat is iets anders dan kritiek leveren. Soms is het beter om te zwijgen. En om op je houding en gezichtsuitdrukking te letten. Zet je pokerface op!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een prima dag om (meer) rekening te houden met anderen en je eigen zin niet door te drijven. Het is een kwestie van geven en nemen. Wees vandaag niet koppig.

VISSEN
20 februari-20 maart

Blijf leren, Vissen. Dat houdt je scherp en je ontdekt zo waar je voldoening uit haalt en talent voor hebt. Bovendien kun je vandaag wel een beetje afleiding gebruiken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie