Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram - De Magiër

Ik vertel jou dat magie bestaat. Met de Magiër ben jij de alchemist puur sang. Met de elementen water, vuur, aarde en lucht kun je manifesteren, liefhebben en ontvangen. Zeg als een prayer: "Ik ben toegewijd aan de creativiteit van het leven. Alles wat komt zal vergaan en weer verrijzen. Ik geef mij over aan de grote alwetende aanwezigheid. Ik heb magie in mijn hart en daarom ben ik de Magiër."

Stier - Zwaarden Drie

Rust is de stille kracht achter alles wat jij kan bereiken. De meest wijze mensen in het universum geven zich over aan rust. Soms vraagt het leven je om even pas op de plaats te maken, zodat je karmische pad voor je uitgestippeld en geëffend kan worden. Leef je leven als een vogel die zich laat dragen door de wind. Geniet van deze divine guidance. Ze fluistert: rustig aan.

Tweelingen - Koningin Bekers

'Ik hou van mijzelf en daarom kan ik anderen koesteren en liefhebben.' Wie z’n eigen beste vriend is, kan dat ook voor een ander zijn. De harmonie die je in je hart draagt, zie je weerspiegeld in al je relaties. En als je door vermoeidheid of een andere disharmonie een ander niet goed behandelt, zal je dat altijd corrigeren. Harmonie is jouw hoogste waarde. Je liefde is doordrenkt met respect en zorg.

Kreeft - De keizer

Zelfverzekerd zijn is een keuze. Angst mag er zijn, als een bang dier. Het dient getroost te worden om vervolgens opgewekt weer vrij gelaten te worden. Schud alles van je af wat oud en onwaar is. Jij hebt de steun van alle werelden in je rug. Het is tijd dat jij nu zelf gaat bepalen. Een leider stapt uit zijn eigen schaduw en doet wat goed is voor hemzelf, zodat wat hij geeft, doordrenkt is met wijsheid en liefde. Dit mag hij vervolgens weer delen met anderen.

Leeuw - Pentakels Drie

Samen is altijd veel fijner dan alleen, en deze week is uitstekend voor jouw team spirit. Zoals de natuur in al zijn aspecten samenwerkt met de divine presence, zo werkt de pentakels drie samen met jou. Het zijn je spontane ideeën onder de douche. Het is de veer die je op straat vindt. Het is de tekst op een vrachtwagen, als het teken waar je om hebt gevraagd. Open je hart ervoor en werk ermee samen. Het beste moet nog komen.

Maagd - Zwaarden Aas

Luister naar de timing die het universum voor jou heeft bepaald. Niet eisen, controleren en of domineren. Het komt als van zelf naar je toe, wanneer je daar klaar voor bent. Het universum weet wanneer het je iets moois in kan fluisteren, en zal dat doen waneer je ontspannen en vrolijk bent. Wanneer je naar de maan, de zon of een regenboog kijkt en dankbaar bent voor de magie in alledaagse dingen.

Weegschaal - Staven Zes

Het is de reis, en niet de bestemming. Als je dit beseft, ontdek je kanten van jezelf die je niet eerder hebt gezien. Zie de ene na de andere verrassing als tochtige deuren voor je openwaaien en neem mooie kansen met beiden handen aan: het zal zijn alsof je de wereld voor het eerst ziet. Darling, you had the power all along.

Schorpioen - De Gematigdheid

Alle zaken in je leven ontvouwen zich in hun eigen bovennatuurlijke tempo. Al je wensen, dromen en verlangens zullen worden vervuld en bevredigd, alleen niet in het tempo dat je er in je hoofd aan hangt. Als je bereid bent om echt geduld te hebben en er diep op te vertrouwen dat achter de schermen van je leven er druk gewerkt wordt aan je geluk, dan komt het naar je toe in golven. Je ontvangt zoveel blessings als je armen kunnen dragen.

Boogschutter - De Dwaas

Je bent enthousiast als een kind. Je zie de wereld zonder gevaar en vertrouwt op het universum. Dans in de regen, kijk om je heen. Je hebt geen haast. Je hebt liefde, magie, onschuld en je bent gulzig naar het leven. Sta elke morgen op met een liedje in je hart. Alles is mogelijk en je bent zelf klaar voor alle mogelijkheden.

Steenbok - Bekers Twee

Het universum schenkt je een beker vol liefde en toewijding. Liefde ontvangen is vaak moeilijker dan geven. Dus ontvang net zoveel als je op dit moment nodig hebt, zodat je alles kunt aanvullen in je hart. Een emotionele droogte heeft altijd een functie, maar die tijd ligt nu achter je. Let goed op, het komt naar je toe op een moment dat je het niet verwacht. Het kan een oude liefde zijn, een familielid, een vriend of vriend. Of misschien ben ik wel je nieuwe liefde. Stel je open.

Waterman - De Zegenwagen

Alle obstakels die je dacht te zien, vallen nu als vanzelf weg. Het universum opent haar deuren voor jou. Je hoeft niet meer te vechten. Laat je mee voeren op de stroom van het leven. Leun achterover en geniet van het uitzicht. Alles staat klaar om jou daarnaar toe te brengen, waar divine planning een speciaal plekje voor je heeft gereserveerd. Geef je over aan het leven. Vertrouw op de signalen die je onderweg tegenkomt. Zegen is onderweg.

Vissen - De keizerin

Deze kaart schenkt je creatieve ideeën en kleurrijke ervaringen. Wees deze week de regenboog in het leven van een ander – zelf heb je namelijk energie en geluk genoeg. je hebt je voeten stevig op de grond en je hoofd in de wolken. Creëer, manifesteer en vier het leven. Je ben deze week een queen op alle vlakken in je leven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie