Glamour's daghoroscoop: maandag 9 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM

21 maart -20 april

Aan power en uitstraling geen gebrek, maar aan het eind van de dag is het helemaal gedaan met je energie. In ieder geval heb je jezelf wel onder de aandacht gebracht. En hoe!

STIER
21 april-20 mei

Loopt je stresslevel te hoog op? Nu komt je voorstellingsvermogen goed van pas. Focus je op iets waar je blij van wordt. Ook al is het iets kleins. Het werkt echt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er staat een drukke periode voor de deur, maar vandaag is nog relatief rustig. Een uitstekend excuus om nog even te genieten van dingen die je het liefst doet. Die kans pak je toch?

KREEFT
22 juni-22 juli

Mensen willen je niet irriteren, maar doen het wel. Dat zegt momenteel vooral iets over jezelf. Je hebt misschien wat meer ruimte nodig. Letterlijk of figuurlijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een leuke dag voor een date. En dat hoeft niet per se om iets romantisch te gaan. Ook met vrienden of familie kun je een paar fantastische uren delen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als dingen op je werk niet naar wens gaan, grijp dan snel in. Vriendelijkheid, geduld, begrip en samenwerking zorgen ervoor dat een lastige situatie op z’n pootjes terecht komt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lijkt of door je charmeoffensief een situatie in jouw voordeel uitpakt, maar vier de overwinning pas als je 100 procent zeker bent. Het kan helaas nog anders worden…

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je krijgt eindelijk de kans om iemand anders beter te leren kennen, maar misschien is jouw enthousiasme inmiddels al flink bekoeld. Volg gewoon je gevoel.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Er staat een zeer drukke week voor de boeg en vanaf deze middag moet je volgas aan de het werk. Zorg ervoor dat er geen misverstanden over jouw taken zijn. Check ze nogmaals.

STEENBOK
22 december-20 januari

Door een klein beetje beter te plannen, kun je een hoop tijd besparen en ergernissen voorkomen. Enne… investeer je eigenlijk niet teveel tijd in een behoorlijk zinloze situatie?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Denk goed na over een knoop die je wil doorhakken. Het hangt ook sterk van de financiële consequenties af. De zon gaat weliswaar voor niks op, maar betaalt je rekeningen niet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je het even niet weet; vraag dan om advies van iemand die je kunt vertrouwen. Het is helemaal niet zo gek dat je het moeilijk hebt. Je staat er echt niet alleen voor, Vissen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie