Glamour's daghoroscoop: dinsdag 10 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Kijk niet naar de verschillen tussen jou en iemand anders, maar zoek naar de overeenkomsten. Dat maakt de sfeer en samenwerking een stuk makkelijker.

STIER
21 april-20 mei

Je enthousiasme over iets werkt aanstekelijk en heeft een positief effect. Toch mag je vandaag best meer aan jezelf denken en je niet zo druk maken over anderen. Niet jouw taak!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je vandaag in een stressvolle situatie belandt, reageer dan vooral niet impulsief. Door goed na te denken en verstandig te reageren, kun je meer gedoe in de kiem smoren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Waarom ben je zo besluiteloos, Kreeft? Heb je het gevoel dat het beter, groter, intenser of magischer moet dan het nu is? Ben je te kritisch of klopt je gevoel? Duik daar in!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Van nature ben je behoorlijk intuïtief, maar momenteel kun je dat talent misschien niet goed inzetten. De reden? Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is een uitstekende dag om een ingewikkelde kwestie onder de loep te nemen. Je oog voor detail komt goed van pas. Wel is het belangrijk om alles te dubbelchecken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als dingen niet naar wens verlopen, schakel dan gerust even over op de automatische piloot en doe wat nodig is. Ook belangrijk: voldoende slapen en weigeren om te piekeren.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Langzaam maar zeker krijg je meer duidelijkheid over een ingewikkelde kwestie. Rustig aan, want dingen kunnen nog veranderen. Maar hoe dan ook zit er beweging in de zaak.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Doorzetten en volhouden is soms zo lastig! Het kost op dit moment zelfs meer energie dan je eigenlijk hebt. Alleen al daarom is het goed om wat meer aan je eigen welzijn te denken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Bemoei je vandaag niet met andermans zaken en laat je niet betrekken bij hun drama. Je hebt er geen zin en geen tijd voor. En trouwens: objectief blijven is niet te doen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt er waarschijnlijk totaal geen zin in, maar je financiële administratie schreeuwt om aandacht. Loop niet weg voor de feiten. Het kost je namelijk geld!

VISSEN
20 februari-20 maart

Zet je roze bril af, Vissen. Niets is wat het lijkt en niets blijft zoals het is. (En dat laatste is maar goed ook). Beoordeel mensen niet op hun beloftes, maar kijk naar hun daden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie