Glamour's daghoroscoop: woensdag 11 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je onvoorspelbare gedrag is vermoeiend voor de mensen in je omgeving. Het kan geen kwaad om even wat minder druk uit te oefenen. Je wil mensen niet tegen je in het harnas jagen.

STIER
21 april-20 mei

Hoe zit het met je passies? Komen die genoeg aan bod? Natuurlijk kun je hierbij aan de liefde denken, maar ook hobby’s en (nieuwe) interesses vallen hier onder.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Advies vragen aan anderen is prima, maar om je als volwassene te laten vertellen wat het beste voor jou is, gaat echt een stap te ver. Jij weet wat het beste voor jou is!

KREEFT
22 juni-22 juli

Laat je niet intimideren door mensen over jouw grenzen heen gaan. Het is belangrijk om daar meteen paal en perk aan te stellen. Bijt gerust eens flink van je af, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geen zin in small-talk en roddels? Daar hoef je ook helemaal niet naar te luisteren. Je kunt subtiel van onderwerp veranderen. Jij bepaalt tot hoe ver iets gaat!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het kan geen kwaad om wat meer helderheid in je leven aan te brengen. Geldt dat in jouw geval voor de liefde? Graadmeter: krijg je de liefde en aandacht die je nodig hebt?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt leuke ideeën waar je echt wel iets mee kunt. Kom in actie en ga aan de slag. Wacht niet langer op anderen. Hun twijfel werkt verlammend op jouw energie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wees gerust kritisch over jezelf, maar kraak jezelf niet af. Leg de focus niet op je uiterlijke minpuntjes. Wat jij aan jezelf niet mooi vindt, zien anderen totaal anders.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wordt het geen tijd om wat meer tijd vrij te maken voor dingen die je leuk vindt? Er zijn nieuwe verantwoordelijkheden, maar je mag jezelf echt meer fun gunnen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt van iedereen iets leren, maar sommige mensen inspireren je meer dan anderen. Kijk de kunst af en vertaal het naar jezelf. Beter goed gejat, dan slecht bedacht.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Langzaam maar zeker verandert er iets in het contact met iemand anders. Of dit goed of slecht is, hangt van de situatie af. Maar het proces is begonnen! Spannend.

VISSEN
20 februari-20 maart

In de hitte van het gesprek worden onhandige opmerkingen gemaakt. Door jou en/of door anderen. Probeer je er niet zo door te laten raken. Het is allemaal niet zo bedoeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie