Glamour's daghoroscoop: donderdag 12 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zet jezelf in voor anderen, wees royaal met complimenten, bied je excuses aan als dat nodig is en gooi ergens een flinke schep zand over. Word je zelf ook blij van!

STIER
21 april-20 mei

Je hebt talent om van weinig een heleboel te maken. Juist als je dingen met liefde, geduld en aandacht doet, worden je inspanningen beloond. Prachtige kans om je te onderscheiden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niets ontsnapt vandaag aan jouw kritische blik. Dat komt goed uit, want de laatste tijd is er in sommige zaken de klad gekomen. Tijd om die achterstand weg te werken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Heb je zin om je huis of werkplek mooier te maken? Wat houdt je tegen. Juist nu is het belangrijk om je omgeving warm en gezellig te maken. Leef je uit!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Stel gerust de vragen waarmee je zit en aarzel niet om hulp van anderen in te zetten bij een moeilijke klus. Vele handen maken licht werk. En dat komt jou heel goed uit.

MAAGD
24 augustus-22 september

Over sommige uitgaven kun je beter eerst overleggen of goed nadenken. Impulsaankopen leveren niet het verwachte resultaat op. Even doorsparen lijkt echt de beste keus.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De ander laat het misschien niet merken, maar je maakt grote indruk door de manier waarop je reageert. Intuïtief begrijp je wat je moet doen/zeggen om je zin te krijgen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het scherpe inzicht van een vriend(in) is de moeite waard om ter harte te nemen, maar ook je eigen nieuwsgierigheid zorgt er ook voor dat je meer grip krijgt op een situatie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Op dit moment schiet je het hardst op als je in je eentje werkt. Je eigen talenten en inzichten zijn sterk en zorgen ervoor dat je je doel bereikt. Ga ervoor!

STEENBOK
22 december-20 januari

Sommige mensen verdienen een extraatje. Dat mag iets kosten, want je dankbaarheid is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Kleine geschenken onderhouden de vriendschap.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is een dilemma als iemand een beroep op je doet waar je helemaal geen zin in hebt. Je weet zelf hoe gevoelig dit ligt en of het slimmer is om ja te zeggen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dit wordt een leerzaam dagje, dus zet je ogen en oren goed open. Voel je niet verplicht om andermans klusjes op te knappen. Laat je niet uitbuiten door een gewiekst persoon.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie