Glamour's daghoroscoop: vrijdag 13 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Niet leuk, maar sommige dingen moeten echt op een officiële manier gebeuren. Het heeft geen zin om je kwaad te maken over de protocollen die in jouw ogen zinloos zijn.

STIER
21 april-20 mei

Je werk is belangrijk en je inzet is top! Dat wordt beslist gewaardeerd, maar probeer je grillige en onvoorspelbare gedrag iets beter onder controle te houden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je dingen met liefde doet, voelt het niet eens als werken. Jouw situatie lijkt daar soms op, alhoewel je vandaag tegen een paar uitdaging op loopt. Pak die het eerst aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je weet het: je mag meer aan jezelf denken, Kreeft. Je laat je soms te veel op je kop zitten door anderen. Leuk: een waanzinnig compliment geeft je ego een boost.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De manier waarop je communiceert is vandaag extra belangrijk. Niet alleen de woorden, maar ook je toon en lichaamshouding bepalen of je een situatie naar je hand kunt zetten,

MAAGD
24 augustus-22 september

Wees nieuwsgierig en ga op onderzoek uit als je meer over iets wil weten. Juist nu heb je grote behoefte aan eerlijke informatie. Wees gerust kritisch!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voor het geval je aan jezelf twijfelt: je bent goed genoeg! Misschien niet iedereen, maar dat zou niet jouw probleem moeten zijn. Focus je op mensen die jou wél waarderen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Krop je ergernissen niet zo op, Schorpioen. Je doet alsof iets je niet raakt, maar dat is slechts schijn. Als je een situatie niet kunt veranderen, laat het dan (een tijdje) los.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Krijg je het verwijt dat je niet flexibel bent en dat dingen alleen op jouw manier moeten gaan? Ai, niet leuk maar er zit een kern van waarheid in.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt grote behoefte aan waardering en erkenning, maar omdat je dat niet uitspreekt of laat merken, roep je teleurstelling op. Probeer iets opener te zijn, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wees creatief als het om het oplossen van een probleem gaat. Jij doet dingen op jouw manier en daar is niks mis mee. Het is alleen niet zoals anderen het doen. So what?

VISSEN
20 februari-20 maart

Je hebt ergens hard voor gewerkt en daar word je nu op getest. Geen reden om in de stress over te schieten. Juist door kalm te blijven en je te concentreren, komt het goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie