Glamour's daghoroscoop: zaterdag 14 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als een probleem naar de oppervlakte komt, is dat weliswaar niet fijn, maar het is wel een kans om ermee af te rekenen. Zie onder ogen dat sommige dingen anders móeten.

STIER
21 april-20 mei

Een prima dag om eens uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen. Geef het gewoon een kans, Stier. Het is misschien leuker dan je denkt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je ziet dat iemand ergens mee worstelt, wacht dan even tot er om je hulp of advies wordt gevraagd. Heb geduld. Alle begin is moeilijk. Dat was het voor jou ook ooit.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je ergens enthousiast over bent; geef het een kans en onderzoek of je hier meer over wil leren. De nieuwe liefde is spannend, maar of het echt serieus is...

LEEUW
23 juli-23 augustus

Soms zijn er teveel opties en dat levert keuzestress op. Je hebt geen tijd en zin om je energie te versnipperen. Kies gewoon één ding en laat het daar nu even bij.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is moeilijk om bij roddels weg te blijven. Pas op dat je je niet laat verleiden om er aan mee te doen. Doe maar net of je neus bloedt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Heb je behoefte aan wat meer zekerheid en evenwicht? Als je heldere keuzes maakt, wordt snel duidelijk dat je niet met je laat sollen. Tijd om dat duidelijk te maken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je bent vandaag emotioneler dan gewoonlijk en het lukt je niet om je gevoelens te verbergen. Hoe harder je dat probeert, hoe lastiger je het jezelf maakt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je zelfvertrouwen is nog steeds niet optimaal, maar je bent heus niet de enige die daarmee worstelt. Als je geduldig blijft en volhoudt, bereik je je doel binnenkort.

STEENBOK
22 december-20 januari

Luister vandaag vooral ook naar de adviezen en mening van anderen. Zie het als een kans om zaken uit te praten en met een schone lei te beginnen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Tegen wil en dank kom je vandaag in het middelpunt van de belangstelling te staan. Is het een vrijwillige keuze? Als je A zegt, moet je ook B zeggen. Afhaken kan niet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is altijd goed om een voorbeeld te nemen aan mensen die je bewondert. Vergelijk jezelf niet met mensen die het minder doen. Daar leer je namelijk niks van.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie