Glamour's daghoroscoop: zondag 15 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Omarm je schaduwkanten en zie onder ogen wat je aan jezelf kunt veranderen of verbeteren. Juist door de donkere gebieden in te gaan, vind je het licht.

STIER
21 april-20 mei

Het is alles of niets in de liefde en daar kun je echt niet langer meer omheen. Krijg je wat je nodig hebt? De tijd is rijp om een doorbraak te maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ben je een beetje klaar met dat lusteloze, vermoeide of matte gevoel? Dit is een perfect moment om een nieuw begin te maken en je op je gezondheid te focussen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Waar beleef je plezier aan en wat inspireert jou? Die nieuwe liefde? Een hobby? Juist nu is het enorm belangrijk om je te focussen op dingen waar je inspiratie van krijgt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een perfecte dag om door te brengen met familie of mensen die als familie voelen. Als er dingen zijn die je wil bespreken: dit is je kans. Wees open over jezelf.

MAAGD
24 augustus-22 september

Deze dag wordt ongetwijfeld druk. Je telefoon staat geen moment stil, er komt een belangrijk nieuwtje en alles draait vandaag om communicatie. Let op details!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De focus ligt vandaag op geldzaken en de kans is groot dat je vandaag geld uitgeeft aan niet-alledaagse spullen. Voor kerstcadeaus inslaan is dit een prima dag.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De nieuwe maan stimuleert je om in jezelf te investeren. Steek jezelf in het nieuw, boek de kapper of laat je nagels doen. Kies dingen waar jij happy van wordt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je wil nu niet in het middelpunt van de belangstelling staan. Over een (nieuw) geheim praten? Dat is niet de bedoeling, tenzij het over jezelf gaat.

STEENBOK
22 december-20 januari

Vier de vriendschap! De komende tijd mag je best meer tijd vrijmaken voor je vrienden en sociale leven. Jij weet heel goed hoe dat precies kan op een veilige manier.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat wil je dat mensen van je zien/weten? Is je CV nog up to date? Zou je graag iets anders gaan doen? Ook in deze tijd is het de moeite waard om de mogelijkheden te onderzoeken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Hoe zit het met die plannen om iets nieuws te leren, Vissen? Schuif het niet voor je uit, maar doe er iets mee. Investeer in je toekomst. Juist nu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie