KFC komt met Spicy Zinger bitterballen en we willen dit nú proeven

Dit wordt de eerste special edition oer-Hollandse snack van KFC

kfc spicy zinger bitterballen
KFC / Glamour

KFC komt met een gloednieuwe snack voor de feestdagen: de Spicy Zinger bitterbal. De pittige Zinger bitterbal is de eerste special edition Hollandse snack van de fastfoodketen, een slim idee als je kijkt naar het succes dat hun concurrent heeft met de McKroket en de vegetarische McKroket. Wat moeten we ons voorstellen bij een Zinger-bitterbal? Nou, hij is gemaakt met de ingrediënten die je gewend bent van KFC's iconische Zinger-burger.

Spicy Zinger bitterballen bij KFC

Vanaf vandaag zijn de bitterballen in alle KFC-restaurants in Nederland te koop via de drive, afhalen of bezorging via o.a. UberEats. De Spicy Zinger bitterballen worden geserveerd geserveerd met een zoetzure mosterdsaus in buckets van drie, zes of achttien stuks. Raak er echter niet te gehecht aan: de bitterballen staan tijdelijk op het menu en zijn tot het einde van het jaar verkrijgbaar. Maar als ze héél succesvol zijn luistert KFC wellicht naar hun klanten, zoals ze dat eerder deden bij de herintroductie van hun dunne frietjes.

Beter Leven

Leuk om te weten: de Zinger bitterbal is de eerste introductie van KFC onder het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. KFC maakte al eerder stappen op het gebied van dierenwelzijn door als eerste fastfoodketen de Better Chicken Commitment te tekenen voor de Noordwest-Europese markt, waar Nederland deel van uitmaakt. Een eerdere stap die KFC al maakte in een diervriendelijker aanbod is hun vegetarische 'kip'-burger. Die burger is gemaakt met Quorn-proteïne en hij is volgens hetzelfde recept gepaneerd als KFC's andere kip, met de elf geheime herbs and spices.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur