Glamour's daghoroscoop: maandag 16 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Doe iets met dat idee waarmee je al een tijdje rondloopt. Dit is een prima moment om eens te onderzoeken of je adem lang genoeg en of je het echt ziet zitten.

STIER
21 april-20 mei

Als jij niet lekker in je vel zit, kun je enorm gefocust raken op pietluttige details. Het is beter om je ergernissen niet te laten oplopen, Stier. Praat zaken uit!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je iets doet, doe je het goed. Wow, op deze manier maak je een diepe indruk. Je hoeft het niet extra te benadrukken wat je doet. Dat wordt echt wel gezien.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ook jij laat er vandaag geen gras over groeien en je maakt een flitsende start. Zo moet het lukken om die deadline te halen. Focus je op het einddoel en laat je niet afleiden.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het lijkt er op dat een huislijke kwestie vandaag veel aandacht vraagt. Komt natuurlijk niet goed uit, maar het moet gebeuren. Schuif het niet voor je uit.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je legt de vinger op de zere plek, maar mensen schrikken misschien van je ongenuanceerde opmerkingen. Misschien toch een beetje nadenken over je woordkeuze? Mag best!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Niet alleen met charme en vriendelijkheid, maar ook met logische standpunten overtuig je anderen zonder al te veel moeite. Bespreek dat ene onderwerp vandaag nog.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een prima dag om zakelijke kwesties te bespreken. Ook al is het een lastige tijd; over je salaris en/of werkzaamheden kun je proberen te onderhandelen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Er is niks mis mee om de leukste dingen het eerst te doen! Vandaag heb je gewoon geen zin in lastige of ingewikkelde kwesties. En dat is volkomen begrijpelijk.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je niks aardigs kunt zeggen, zeg dan gewoon niets. Je ergert je gigantisch aan bepaalde mensen, maar je kunt ze beter ontwijken dan de confrontatie nu opzoeken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vriendschappen zijn altijd belangrijk voor je en vandaag kun je je hart ophalen. Ook al zie je niet iedereen in real life; jullie contact wordt sterker.

VISSEN
20 februari-20 maart

Sommige mensen houden je een spiegel voor. Misschien niet leuk, maar er zit een kern van waarheid in. Schiet niet meteen in de verdediging, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie