Glamour's daghoroscoop: dinsdag 17 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Langzaam maar zeker begin je weer vooruit te kijken. Het is natuurlijk fantastisch dat er meer perspectief ontstaat. Focus je op één ding tegelijk!

STIER
21 april-20 mei

Het kan geen kwaad om een beetje voorzichtig te zijn met wat je deelt met anderen. Niet alle informatie is geschikt om met anderen te delen. Hang de vuile was niet buiten!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is een goed moment om nieuw leven in een oud contact te blazen, op voorwaarde dat je geen onrealistische verwachtingen hebt. Blijf met beide benen op de grond.

KREEFT
22 juni-22 juli

Alle begin is moeilijk, maar als het ijs eenmaal gebroken is, kunnen jij en iemand anders weer met een schone lei beginnen. Mis je iemand? Neem contact op!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Grijp die kans om iets nieuws te leren met beide handen aan. Ook is dit een goed moment om iemand beter te leren kennen óf om een lastig onderwerp aan te snijden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je reputatie is belangrijk, dus zet je beste beentje voor. Als je vooruit wil komen, moet je een bepaalde mate van initiatief nemen. Zo onderscheid je jezelf van anderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je oog voor detail en je geheugen zijn vandaag behoorlijk scherp en daar kun je je voordeel mee doen. Vaar vandaag je eigen koers, want dat levert veel tijdwinst op.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je ongeduld rijst de pan uit, maar het is niet slim om impulsief te handelen. Dat kan namelijk letterlijk of figuurlijk duur uitpakken. Neem het zekere voor het onzekere vandaag.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als iets echt zo belangrijk voor je is, laat je dan niet tegenhouden. Verschuil je niet achter excuses, maar zet door. Hou het einddoel voor ogen. Je bent er bijna!

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je in de war en weet je niet wat de beste beslissing is? Het is beter om er nog een nachtje over te slapen. Morgen zie je beslist beter wat voor jou de beste keus is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wees jezelf en voel je niet verplicht om met de massa mee te doen. Als er iemand in staat is om patronen te doorbreken, ben jij het. Verfrissend en precies waar behoefte aan is.

VISSEN
20 februari-20 maart

Daag jezelf vandaag uit en doe meer dan van je wordt verwacht. Op je werk scoor je daar hoge ogen mee, maar ook voor jezelf levert het zelfvertrouwen op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie