Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram - Bekers Tien

Het geluk lacht je op alle vlakken in je leven toe. Je bent in harmonie met jezelf, je vrienden en je familie. Je geniet van hun aanwezigheid en zij van de jouwe. Hoe mooi dat je harde werken en je attente gebaren nu dubbel zo hard naar je terugstromen. Nu is de tijd om te genieten en even al het werk op een lager pitje te zetten. Je geluk en je relaties hebben nu voorrang. Je mag je gelukkig prijzen dat zo veel mensen oprecht en innig van je houden en jij van hen.

Stier - Pentakels zeven

Je zou heel graag willen ontspannen en in totale overgave achteroverleunen. Je hebt zo hard gewerkt, maar voor je gevoel pluk je er nog niet de vruchten van. Je vindt het moeilijk om af te wachten tot alles op zijn eigen tempo groeit, maar doe een stap terug. Het komt. Nu is de tijd aangebroken om dankbaar te lachen naar al het geluk in leven dat er wél al is. Als je dat kunt, dan zal je zien dat alles echt als vanzelf naar je toekomt.

Tweeling - Staven Acht

Wees in harmonie met alles en iedereen om je heen, want de sluizen van goede communicatie gaan voor je open. Druk uit wat jij belangrijk vind, maar wees er ook oké meer dat niet alles gaat zoals jij het voor ogen had. Het is belangrijk dat je bereid bent om mee te bewegen met het leven. Als je dat doet, zal het universum je overspoelen met rijkdom op heel veel verschillende vlakken in je leven.

Kreeft - Zwaarden Pentakels Twee

Het leven is balans. Harmonie is de snelste weg daar naartoe. Iedereen kijkt vanuit een ander perspectief naar dezelfde situatie. Je twijfelt, omdat je niet goed weet welke kant je uit wilt met enkele praktische zaken. Geef je hoofd een paar dagen rust. Vraag in stilte om begeleiding en over een tijdje zal de oplossing ontzettend helder zijn. Zet een stapje opzij en geef wonderen voorrang.

Leeuw - Bekers Zes

Liefde is jouw natuurlijke staat van zijn. Alles wat je nodig hebt, draag je al bij je in je hart. Je loopt over van compassie voor anderen en daarom genieten zij ook zo van jouw gezelschap. Let deze week op: het kan zijn dat er onverwachts een liefde uit het verleden opduikt. Go with the flow. Het universum heeft iets voor je in gedachten, dus stel je ervoor open.

Maagd - Pentakels zes

Jij leidt anderen liefdevol over hun eigen uitdagingen en hobbels heen. Jij weet namelijk al diep in je hart dat er altijd genoeg is voor iedereen, daarom zit delen ook in je aard. Alles wat jij deelt, krijg je vermenigvuldigd terug. Geniet van deze verhoogde staat van zijn. Laat al je wonderen doorstromen naar anderen, en je zult de resultaten terugzien.

Weegschaal - Staven negen

Niets houdt jou tegen. Jij hebt een rotsvast geloof in jezelf en het leven. Compromissen sluiten is voor jou geen optie. Je volgt je eigen weg en laat je niet beïnvloeden door anderen die hun eigen angsten op jouw proberen te projecteren. Je hebt alle weerstand laten varen om je tegen het leven te verzetten. Daarom laat jij je ook met volle overgave leiden door wat het universum jou te bieden heeft.

Schorpioen - Staven zeven

Eigenlijk wil je zorgvuldig en rustig onderzoeken welke kant je op wilt, maar daar heb je de tijd niet voor. Je komt uit een periode van strijd, maar die ligt nu achter je. Het is de bedoeling dat je luistert naar je eigen hart en goed kijkt naar de signalen die het universum om de meest grappige plekken voor je neerlegt. Het zijn broodkruimeltjes die jou naar de plek manoeuvreren waar het universum je wilt hebben, zodat wonderen zich voor jou kunnen ontvouwen.

Steenbok - De Zegenwagen

Je hebt vertrouwen in jezelf en in het leven. Alles loopt nu precies zoals het moet lopen. Je laat mij meevoeren op de flow van het leven. Je surft mee op situaties, die je precies daar brengen waar je hoort te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen mee te buigen met de dingen die op je pad komen. Alles wat ik van binnen kan voelen en zien, manifesteert zich als vanzelf van buiten. De meevallers komen naar je toe als de tijd rijp is

Boogschutter - De Geliefden

Wij zijn allemaal een afspiegeling van elkaar. Er kan geen scheiding plaatsvinden in liefde, het ene is niet los te zien van het andere. Wanneer je kiest te leven vanuit eenheid, zal liefde en voorspoed naar je toe stromen. Alles is met alles verbonden. Wees harmonie en je ervaart harmonie. Wees liefde en liefde komt naar je toe. Wees een geliefde en de geliefde zal verschijnen. Het universum heeft haar eigen wetten en wil met jou samenwerken.

Waterman - De Zon

Je staat volledig in bloei. De Zon verlicht je relaties, je werk, je huis, je leven en je geld. Geniet van de warmte; je hart is je kacheltje. Het is belangrijk dat je deze overvloed met anderen deelt. Gedeelde overvloed vermeerdert zichzelf. Dus geef. Creatieve projecten krijgen een steuntje in hun rug en jij komt met wonderlijke invallen aanzetten. Je verrast iedereen om je heen.

Vissen - De magiër

Ik vertel jou dat magie bestaat. Met de Magiër ben jij de alchemist puur sang. Met de elementen water, vuur, aarde en lucht kun je manifesteren, liefhebben en ontvangen. Zeg als een prayer: "Ik ben toegewijd aan de creativiteit van het leven. Alles wat komt zal vergaan en weer verrijzen. Ik geef mij over aan de grote alwetende aanwezigheid. Ik heb magie in mijn hart en daarom ben ik de Magiër."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie