Glamour's daghoroscoop: woensdag 18 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het lijkt vandaag of iedereen een slecht humeur of een kort lontje heeft. Onderdruk de neiging om er iets van te zeggen. Zelfs je grapjes kunnen verkeerd vallen, dus wees voorzichtig.

STIER
21 april-20 mei

Word je gelukkig als je continue probeert om het anderen naar de zin te maken? Of is het misschien tijd om eens wat meer aan jezelf te denken? Kies vandaag bewust voor jezelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Neem gerust wat afstand van iemand waar je bloednerveus van wordt. Dat is beter dan je op de kast te laten jagen. Sta erboven. Je kunt dit, Tweelingen. En je gaat het doen ook!

KREEFT
22 juni-22 juli

Roest oude liefde echt niet? Ach, het is niet voor niets je ex. Soms is het veel beter om het verleden te laten voor wat het is. Maak het in ieder geval niet mooier dan het was.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is fijn dat je meeleeft met anderen, maar wat schiet je ermee op als de problemen van anderen jouw stemming beheersen? Neem wat afstand uit zelfbescherming indien nodig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het kan geen kwaad om wat meer helderheid in je leven aan te brengen. Geldt dat in jouw geval voor de liefde? Graadmeter: krijg je de liefde en aandacht die je nodig hebt?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je kunt pas een oordeel vormen als je voldoende informatie hebt, maar zelfs dan is het slimmer om iemand nog even het voordeel van de twijfel te gunnen. Wees geduldig.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hebt ergens enorm hoge verwachtingen van en als het toch anders afloopt dan je hoopt, levert dat een fikse teleurstelling op. Hou rekening met onverwachte wendingen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Neem niet alles zo persoonlijk op. Zakelijke beslissingen zijn niet persoonlijk bedoeld. Blijf rustig en professioneel als veranderingen worden aangekondigd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Doe wat je vindt dat nodig is om een situatie weer op gang te krijgen. Je kunt beter initiatief nemen dan afwachten. Probeer een probleem eens van een andere kant te bekijken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Laat misverstanden niet te lang doorsudderen, Waterman. Praat dingen liever persoonlijk uit dan via de app of mail. Want een geschreven woord komt soms ook verkeerd over.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je vriendinnen en jij zitten niet altijd op dezelfde golflengte en vandaag lijken jullie het niet eens te kunnen worden. Is dit echt zo belangrijk dat je je poot wil stijfhouden?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie