Glamour's daghoroscoop: donderdag 19 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Lever geen half werk af, raffel niets af en besteed aandacht aan details. Iedereen staat onder druk en van jou wordt extra veel verwacht. Iets met hoge bomen….

STIER
21 april-20 mei

Liefde en romantiek spelen vandaag een belangrijke rol in de besluiten die je neemt. Gooi je charmes in de strijd, Stier. Voer dat ene spannende plannetje gerust uit.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Luister niet naar de mooie praatjes en de beloftes die worden gedaan. Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, ís het meestal zo. Laat je niet misleiden!

KREEFT
22 juni-22 juli

De ene deadline is nog niet af of de volgende snelt nabij. Aan jouw inzet ligt het niet, maar sommige mensen nemen het niet zo nauw met regels en afspraken. Wanneer is het genoeg?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sommige gesprekken nemen een totaal andere wending. Logisch dat je niet onmiddellijk weet hoe je op deze nieuwe situatie moet reageren. Daar is echt wel begrip voor, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Zeg eens heel eerlijk: heb je de afgelopen dagen echt gedaan wat je van plan was? En heb je al je werk af? De tijd dringt en dat ene klusje is tijdrovender dan je denkt. Aan de slag!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nog even doorbijten en zorgen dat je dat vervelende klusje afhandelt. Red je het niet in je eentje? Vraag dan tijdig om hulp. Dit wil je vóór het weekend af hebben.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is een mooie dag om iets uit te spreken en je mening te geven. Je weet immers waarover je het hebt. Ook als je ergens nieuw bent, mag je jezelf meer laten zien.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Shoplustig? Ai, daar denkt je bankrekening waarschijnlijk anders over. Vandaag is het belangrijk om verleidingen te weerstaan. Wees gerust een beetje streng voor jezelf.

STEENBOK
22 december-20 januari

Pas op voor mensen die je energie wegzuigen en je uitgeput achterlaten. Daar heb je momenteel geen ruimte voor. Zeg alleen ja als je het meent. Niet omdat het ‘moet.’

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Het zijn gewoon de getijden van het leven. Maak je niet druk dat het vandaag allemaal wat stroef gaat. Morgen nieuwe kansen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je wordt bewonderd om je toewijding en inzet. Ja, je bent een voorbeeld en daar mag je best trots op zijn. Accepteer de complimenten en wuif ze niet weg. Je verdient ze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie