Glamour's daghoroscoop: vrijdag 20 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er zijn vandaag weinig obstakels, dus je krijgt genoeg kansen om je ding te doen. Struikel alleen niet over je eigen voeten. Haast is vandaag je grootste probleem.

STIER
21 april-20 mei

Met kritiek omgaan is vandaag niet je sterkste punt. Wees niet eigenwijs en neem de tijd om na te denken over wat je te horen krijgt. Reageren kan altijd nog…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Voor wie sloof jij je zo uit? En wordt je geploeter eigenlijk wel gewaardeerd? Misschien moet je anderen hun eerst hun eigen problemen laten oplossen. Probeer maar eens uit,

KREEFT
22 juni-22 juli

Voldoet iemand aan je verwachtingen of moet je continue op je tenen lopen? Natuurlijk is het eng om er vragen over te stellen, maar het is tijd om antwoorden te krijgen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je lijkt nog steeds aan huis gekluisterd te zijn, maar er is goed nieuws onderweg: een lastige, beperkende situatie is bijna voorbij. Nog heel even volhouden, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Misverstanden? Je bent niet zo helder in je communicatie als je zelf denkt, Maagd. Vraag of anderen je begrijpen en ga er niet van uit dat mensen wel weten wat je bedoelt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wat je ook probeert: sommige dingen verander je niet. En vooral: sommige mensen overtuig je niet. Irritant. Verlies je gevoel voor humor niet.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hebt een sterke mening die je niet onder stoelen of banken steekt. Accepteer dan ook dat iemand de confrontatie met je aan gaat. Kwestie van actie en reactie….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wees eerlijk als het om je gevoel en behoeftes gaat. Je hoeft je niet flinker voor te doen dan je je in werkelijkheid voelt. Je bent soms echt te streng voor jezelf. Waarom?

STEENBOK
22 december-20 januari

Sommige dingen zijn duurder dan je verwacht. Veel duurder zelfs. Hak een knoop door: het is de prijs waard of niet. Twijfel niet te lang, anders mis je de boot.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je komt een beetje onrustig en gespannen over, Waterman. Wat is er aan de hand? Misschien is het tijd om je hart eens te luchten bij een goede vriend(in).

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is een prima moment om eens na te denken over wat je op korte termijn wil leren of doen. Weet je het? Regel het dan meteen en leg het vast. Van uitstel komt immers vaak afstel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie