Glamour's daghoroscoop: zaterdag 21 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een (onverwachte) ontmoeting haalt allerlei gevoelens en herinneringen omhoog. Maak het niet groter dan het is. Een vriendin begrijpt je gevoelens heel goed. Zoveel begrip is fijn.

STIER
21 april-20 mei

Een prima dag om eens uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen. Geef het gewoon een kans, Stier. Het is misschien leuker dan je denkt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Sommige dingen lijken zo ongelooflijk ingewikkeld dat de moed je al in de schoenen zakt voor je begint. Hulp is nabij en dat smoort die slechte bui in de kiem.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je gedachten schieten alle kanten op en je struikelt bijna over de ideeën die opborrelen. Leuk, maar toch is het belangrijk om een keus te maken, want de tijd dringt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe zit het met de liefde? Ben je er tevreden over of zijn er dingen die beter kunnen. Neem het initiatief en reserveer vandaag voor jullie samen. Wordt wel weer eens tijd…

MAAGD
24 augustus-22 september

Je wil van alles, maar je tijd is beperkt. Pak vandaag urgente dingen aan en maak die af. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Tijd om orde in de chaos te scheppen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Laat huishoudelijke klussen maar lekker liggen en doe vandaag iets waar je inspiratie van krijgt. Je kunt vandaag een stuk wijzer worden over iets of iemand.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Probeer je niet zoveel zorgen te maken over iets waar je geen invloed op hebt. Focus je op jezelf en onthoud dat je er pas voor anderen kunt zijn als je eerst voor jezelf zorgt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je verbeeldingskracht en verwachtingen zijn is sterk, maar pas op dat je dingen niet mooier maakt dan ze zijn. Zet die ander niet op een voetstuk en zet die roze bril af.

STEENBOK
22 december-20 januari

Voor jou is het allemaal helder, maar iemand anders heeft veel meer moeite om knopen door te hakken. Misschien is het een goed idee om je hulp aan te bieden (als je daar zin in hebt).

WATERMAN
21 januari-19 februari

Sommige dingen vallen vies tegen, maar er zijn ook positieve kanten aan de situatie. Het is niet zwart-wit. Met een positieve instelling veranderen dingen in je voordeel.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je hebt tijd nodig om een aantal zaken op een rijtje te zetten. Daarna wil je er (misschien) over praten. Geen wonder dat je vandaag met rust wil worden.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie