Glamour's daghoroscoop: zondag 22 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er valt een last van je schouders nu er een eind aan een ingewikkelde situatie komt. Les geleerd of niet; jij gaat het anders aanpakken. En wel vanaf nu.

STIER
21 april-20 mei

Het werkt niet (meer) om problemen onder het kleed te vegen. Je schiet er niks mee op. Wees eerlijk tegen jezelf: is een situatie echt onhoudbaar of kun je er iets aan doen?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je te veel verwacht van anderen raak je teleurgesteld. Vooral als je vindt dat een relatie/contact op een bepaalde manier moet verlopen. Laat die ideeën los.

KREEFT
22 juni-22 juli

Hard werken is voor jou geen probleem als je gemotiveerd bent. Aan motivatie momenteel geen gebrek. Wow, jij maakt echt iets bijzonders van dit nieuwe project. Super!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Daar ben je weer! Eindelijk lukt het je om iets achter je te laten en meer aan jezelf te denken. Nu nog even dat onterechte restantje schuldgevoel loslaten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een dag om compromissen te sluiten. En misschien wel om de ander z’n zin te geven. In die machtsstrijd heb je toch helemaal geen zin? Zo belangrijk is het onderwerp van discussie niet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je humeur is niet op z’n best. Waar ben je zo ontevreden over? Als het helpt: verwen jezelf met iets nieuws of iets lekkers. Als je je maar niet op anderen afreageert…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je grootste troef op dit moment? Je onweerstaanbare charme. Als je wil, wind je iemand om je vingers en krijg je alles gedaan. Weet wat je wenst, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je wil je kennis nu in de praktijk brengen en aan anderen laten zien wat je in je mars hebt. Reageren mensen niet enthousiast? Laat gaan. Verspil je tijd en energie niet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Verstand en gevoel zitten vandaag niet op dezelfde golflengte. Kan gebeuren! Móet je echt meteen een oplossing vinden, Steenbok? Probeer de touwtjes een beetje los te laten.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een mooie dag om met vrienden door te brengen. Als je nog geen afspraak hebt, kun je dat vast nog regelen. Doen! Je zit de laatste tijd echt te veel thuis.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er is meer begrip voor je dan je denkt, Vissen. Maar daar kom je pas achter als je uitspreekt hoe jij een situatie ervaart. Spreek jezelf uit. Dat lucht op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie