Glamour's daghoroscoop: maandag 23 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Door dicht bij jezelf te blijven, word je blij. Speel je al een tijdje met de gedachte om iets nieuws te beginnen? Waar wacht je nog op? Dit is je kans.

STIER
21 april-20 mei

Je stuurt aan op een confrontatie. Je wil de boel openbreken en dat ene onderwerp bespreken. Maar: van steken onder water worden anderen bloednerveus. Wees duidelijk.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Let op; je concentratievermogen is vandaag niet al te best. Je kunt een aantal fouten voorkomen door aandacht aan details te besteden en je niet te haasten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Probeer een probleem eens op een andere manier aan te pakken. Gebruik je fantasie en betrek anderen erbij. Je bent niet in een eentje verantwoordelijk voor de oplossing.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je bent in de mood voor liefde! Daar maak je vandaag beslist tijd voor vrij. Stille of prille liefde? Misschien toch maar wat duidelijker laten merken dat je interesse hebt…

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou je vandaag maar een beetje afzijdig als je geen zin hebt om mooi weer te spelen. Je bent snel geïrriteerd en dan zeg je al dingen die je beter niet kunt uitspreken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt er misschien niet heel vaak last van, maar jaloezie haalt niet het mooiste in mensen omhoog. Laat je niet meeslepen door die heftige emoties.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Wat is het belangrijkste voor je en waar zou je graag verbetering in zien? Daar kun je vandaag met succes mee aan de slag. Veel dingen gaan nu makkelijker dan normaal.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je kunt een situatie in jouw voordeel laten uitvallen door je hoop uit te spreken. Vandaag heb je gewoon meer geluk dan anderen en daar mag je natuurlijk gebruik van maken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wees in je manier van spreken duidelijk, maar vermijd harde woorden of een te sterke me mening. De manier waarop je vandaag spreekt, bepaalt hoe een gesprek verloopt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt nogal vreemd uit te hoek komen en dat kan op je werk voor lastige situaties zorgen. Vooral als je met klanten te maken hebt. Tel gerust tot tien voor je spreekt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent vandaag hypergevoelig en je neemt sommige dingen veel te persoonlijk op. Niet doen, Vissen. Ga er ook niet over piekeren, maar vraag om uitleg als je iets niet begrijpt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie