Glamour's daghoroscoop: dinsdag 24 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Dat lome, lusteloze gevoel verdwijnt in de loop van de dag. Je kunt snel weer aan de slag met dat ene onderwerp, maar in de ochtend schiet het allemaal niet op. Het is niet anders.

STIER
21 april-20 mei

Een fijne dag om contact op te nemen met een vriend(in.) Jullie zitten in hetzelfde schuitje en daardoor is het op makkelijk om over dat ene onderwerp te praten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je harde werken werpt nu vrucht af, maar het blijft belangrijk om extra aandacht aan details te besteden. Dubbelcheck je werk voor je het verstuurt of inlevert.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je voelt haarfijn aan of er iets met iemand aan de hand is. Het kan zomaar gebeuren dat iemand je in vertrouwen neemt en zijn/haar hart bij je lucht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je een aantal zaken wat luchtiger opneemt, maak je het jezelf een stuk makkelijker. Pas op: iemand lijkt niet helemaal eerlijk te zijn. Luister naar je intuïtie.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou nog even vol en bijt op je tanden. Jouw tijd komt echt nog wel, Maagd. Blijf geloven in een goede afloop en richt je voor nu even op iets anders.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je niet veel te besteden hebt, laat je dan niet verleiden om tóch die peperdure aankoop te doen. Dat pleziertje is van korte duur en er komt een dure periode aan.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Er is vandaag een grote rol weggelegd voor humor. Neem jij jezelf te serieus? Lach om jezelf en vraag je af of je je niet veel te druk maakt over iets/iemand.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Natuurlijk heb je het druk, maar dat is nog geen excuus om je hobby’s te verwaarlozen. De balans tussen werk en ontspanning is een beetje zoek, Boogschutter.

STEENBOK
22 december-20 januari

Stel prioriteiten en reageer snel op een plotseling bericht. Laat je vandaag niet voor andermans karretje spannen. Bewaak je eigen agenda extra goed.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Onderdruk de neiging om iemand een flink de waarheid te vertellen. Dat ontploft namelijk in je eigen gezicht. Je zelfbeheersing wordt vandaag tot het uiterste beproefd.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je vandaag een uitnodiging krijgt, neem die dan met beide handen aan. Van dit persoon leer je niet alleen veel; je krijgt er veel inspiratie en zelfvertrouwen van.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie