Glamour's daghoroscoop: woensdag 25 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Bescheidenheid siert de mens! Onderdruk de neiging om kortaf, bazig of ongeduldig te reageren op anderen. Je hebt de goodwill en steun van partner en/of collega’s hard nodig.

STIER
21 april-20 mei

Je kunt geen kant op. Tenminste; zo voelt het misschien. Probeer een andere tactiek en sta open voor verandering. Je houdt dat namelijk toch niet tegen, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een vriend(in) is heel rechtstreeks tegen je en neemt geen blad voor de mond. Het komt misschien hard over, maar de bedoeling is goed. Neem die raad ter harte.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij wil snel vooruit en het liefst geen tijd verspillen aan suffe protocollen en rare regeltjes. Toon je ergernissen niet. Dat is niet goed voor je reputatie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het lijkt wel of je momenteel twee totaal verschillende levens leidt. Het verdient een compliment hoe je zakelijk en privé honderd procent inzet levert. Mooi voorbeeld.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt zomaar in tranen of woede uitbarsten. Geef anderen daar de schuld niet van. Je hebt zelf aardig wat opgekropt en nu is de maat vol.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is helemaal niet erg als je flink botst met je partner, als je het maar goedmaakt. Je hebt geen energie om lang boos te blijven. Luister naar elkaars kritiek.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Erger je niet zo aan anderen, Schorpioen. Niet iedereen doet dingen op jouw manier. Wil je er toch iets van zeggen? Kies je woorden dan uitermate voorzichtig.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het kan wat tijd kosten om de juiste persoon te vinden van wie je iets kunt leren, maar blijf zoeken. Het gaat je lukken! Neem een voorbeeld aan iemand die je bewondert.

STEENBOK
22 december-20 januari

Kritiek krijgen is nooit leuk, maar toch heeft het een ook een functie. Voel je niet zo aangevallen. Zie het als een kans om jezelf te verbeteren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat is voor jou echt onvervangbaar? En van wat (of wie) wil je eigenlijk best afscheid nemen? Wees eerlijk tegen jezelf. Je voelt dingen nu eenmaal zoals jij je voelt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Poundfoolish, pennywise. Dat lijkt vandaag helemaal op jou van toepassing. Of die impulsaankoop aan je verwachtingen zal voldoen? Dat weet je eigenlijk heel goed…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie