Glamour's daghoroscoop: vrijdag 27 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je ergens vertrouwen in hebt: ga er dan honderd procent voor. Dan vergroot je de slagingskans. Doen? Een cadeautje kopen voor iemand die belangrijk voor je is.

STIER
21 april-20 mei

Pluk de dag, want vooral de ochtend ziet er prima uit. Trek iets moois aan, want je weet maar nooit wie je vandaag tegen het lijf loopt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Sommige dingen zijn inderdaad niet eerlijk en het is terecht dat jij je daar druk over maakt. Je hoeft naar gedrag van anderen niet te pikken. Kom voor jezelf op.

KREEFT
22 juni-22 juli

Liefde en vriendschap lopen soms door elkaar heen. Vooral als je probeert om er een label op te plakken. Het maakt niet uit hoe het heet wat jij en iemand anders voelen, toch?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ondanks je drukke agenda heb je vandaag weinig zin in die verplichtingen. Is het verantwoord om een snipperdag te nemen? Jij weet zelf of het kan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je raakt een gevoelige snaar met een opmerking. Of is het iemand anders die door jouw barricades heen prikt? Aan jou de keus om hier verder op in te gaan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zit je niet lekker in je vel? Heb je niks om aan te trekken? Je kunt een beetje onzeker zijn over een afspraak. Bedenk dat de ander daar misschien ook last van kan hebben.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Dit is een dag waarop je je bedoelingen glashelder maakt. Voor de liefde is dit een interessante dag. Jij gaat het lot beslist een handje helpen. Met succes.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ook gedachten zijn belangrijk en hebben invloed. Wees vandaag niet verbaasd als het lijkt of je telepathisch contact met iemand hebt. Het lijkt er beslist op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij hebt helemaal geen zin om aandacht te besteden aan een aantal zaken. Je hoeft echt niet alle gevoelens te analyseren, maar ervoor weglopen is ook niet handig.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij bent zwaar allergisch voor onrecht en onechtheid. Daar kun je vandaag niet over zwijgen. Het is goed dat er mensen zijn die lastige onderwerpen aankaarten.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het loopt vandaag lekker op je werk en de dag vliegt voorbij. Nu nog even opletten dat je geen onhandige of botte opmerking maakt. Verlies je geduld niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie