Glamour's daghoroscoop: zaterdag 28 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Misschien was die actie of opmerking toch niet zo aardig en is het tijd om je excuses aan te bieden. Doe niet niet of het niet gebeurd is, want dat lost niks op.

STIER
21 april-20 mei

Waarom zou je níet toegeven aan die spontane opwelling? Soms moet je een risico nemen en gewoon je hart volgen. Daarna zie je wel hoe anderen reageren.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Dat gepieker van je blijft maar een rol spelen. Het levert stress en op en je maakt dingen waarschijnlijk erger dan ze zijn. Praat met iemand anders over je zorgen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hoeft het niet roerend eens te zijn met je vrienden, als jullie over fundamentele dingen maar hetzelfde denken. Sommige gespreksonderwerpen kun je beter laten rusten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt ruimte nodig. Letterlijk, maar vooral figuurlijk. Je creatieve talenten willen er uit! Ben je al klaar met je surprises en gedichten? Tijd om ermee aan de slag te gaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je hebt de neiging om meer hooi op je vork te nemen dan verstandig is. Zo kom je onherroepelijk in tijdnood. Vergeet niet dat er nog andere dingen op je to-do lijstje staan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt zó genoeg van sleur en routine, dat je onbewust zoek gaat naar spanning en opwinding. Voor de (nieuwe) liefde is dit beslist interessant.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wees voorzichtig met je opmerkingen, want niet iedereen snapt wanneer je een grapje maakt. Je hebt de hulp van iemand nu juist hard nodig, dus wees zo tactvol als je kunt zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Doe’s gek en koop iets speciaals voor iemand die veel voor je betekent. Dit persoon heeft wel iets extra’s verdiend. Je kunt het natuurlijk ook wegleggen tot 5 december of tot Kerst.

STEENBOK
22 december-20 januari

Met lijstjes werken kan soms zo fijn en overzichtelijk zijn! Door nu even te gaan zitten en een planning te maken, kun je volgende week veel tijd besparen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms is het moeilijk om te bepalen hoe het tussen jou en iemand anders zit. Ja, er is aantrekkingskracht, maar ook een gevoel van ongemak. Roze bril af!

VISSEN
20 februari-20 maart

Van een gesprek krijg je energie en het haalt ook een hoop kou uit de lucht. Wel even opletten en goed luisteren. Je hoort namelijk vooral wat je wil horen…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie