Glamour's daghoroscoop: zondag 29 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Op je vrije dag werken? Ach, soms is het gewoon nodig. En je vast een beetje voorbereiden op de drukke werkweek werkt uiteindelijk in je eigen voordeel.

STIER
21 april-20 mei

Blijf kalm in een uitdagende situatie. Je hoeft het niet in je eentje op te lossen. Luister naar de experts en wees niet eigenwijs. Zo voorkom je dat het erger wordt.

TWEELINGEN
21 mei-21 april

Als een antwoord niet is wat je had gehoopt, is dat natuurlijk niet leuk, maar je weet in ieder geval waar je aan toe bent. Hoe moeilijk het ook is: accepteer de feiten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Niet alle vriendschappen gaan een leven lang mee. Het gaat er om dat jullie een positieve rol in elkaars leven spelen en er voor elkaar zijn. Geldt dit nog tussen jou en iemand anders?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als puntje bij paaltje komt, is privacy gewoon super belangrijk. Deel alleen wat je wil delen. Maak je niet druk om wat buitenstaanders van je denken. Totaal onbelangrijk.

MAAGD
24 augustus-22 september

Geen goed moment om een knoop door te hakken, Maagd. Je ziet door de bomen het bos niet meer en de kans is groot dat je vandaag een verkeerde keus maakt. Slow down.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wat probeert dat stemmetje je toch duidelijk te maken? Het blijft maar aan je knagen. Vraag niet aan anderen wat je moet doen, maar luister naar je eigen gevoel.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij en iemand anders staan loodrecht tegenover elkaar. Denk je. Maar ís dat ook zo? De ander doet echt z’n best om je te begrijpen en te steunen. Waarom accepteer je dat niet?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebt een paar grote verantwoordelijkheden en daar kun je niet luchtig mee omgaan. Je doet het supergoed! Geef jezelf een schouderklopje, want je doet het toch maar mooi!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is niet raar dat je het even niet weet. Er verandert op het moment veel en je moet snel reageren en jezelf aanpassen. Onthoud je dat je niet verantwoordelijk bent voor anderen?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hinkt op twee gedachten en een keus maken is daardoor gewoon lastig. Maar: misschien kun je het allebei doen, Waterman. Kwestie van slim met je tijd omgaan en op tijd beginnen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Verlies de grote lijn of je einddoel niet uit het oog, Vissen. Goede raad is altijd welkom, maar vandaag regent het slechte adviezen. Bemoei je niet met andermans zaken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie