Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram - Twee van Zwaarden

Gooi je haren los en trek je blinddoek af, je zult versteld staan van hoe mooi de wereld is.Kiezen uit twee zaken is geen keuze, maar een dilemma. Zit stil en geef je over aan het universum. Achter de schermen wordt alles voor je klaargezet. Zorg voor rust en afstand en voel de oplossing al in je hart. Bedank haar alsof ze er al is. Alles is zoals je er zelf tegen aankijkt. Verander je perspectief en verander je leven. Zeg: “Het perfecte antwoord wacht op mij. Alles is mogelijk”.

Stier - Bekers Vier

De liefde houdt van jou. Je bent zuinig op iedereen om je heen. Jouw geliefde, jouw relaties jouw familie en jouw vrienden, iedereen krijgt evenveel aandacht van jou. En dat is wat het universum ook aan je vraagt: Aandacht, aandacht, aandacht. Steek voor alles waar je dankbaar voor bent een kaarsje aan. En zeg hardop of in jezelf: “Ik heb vertrouwen in de spirituele machten om mij heen. Ik ontvang alles wat goed is voor mij en ik ontvang alles wat goed is voor mijn bijdrage aan het hogere plan”.

Tweeling - Zwaarden Zeven

Duik opnieuw in het leven alsof je de golven induikt. Vrij, blij en met het speelse vertrouwen van een kind. Concentreer je met aandacht en liefde op alles wat nog op je wacht. Als je tegen zaken opkijkt, weet dan dat jij zelf je frequentie kan verhogen, waardoor je meteen weer vrij bent. Dat is het mooie van het leven; je kunt elke dag opnieuw beginnen. Creëer een wereld met al jouw magie. Leef, alsof je nu al leeft in een omgeving waar je van droomt en innig naar verlangt. Jij weet dat je nu mag vertrouwen op de divine guidance. Ze staat al een tijdje op je te wachten.

Kreeft - Drie van Zwaarden

Ga met je hart communiceren. Je mag je gevoelens serieus nemen en best even verdrietig zijn. Maar luister naar dat kleine stemmetje in je hart. Kijk naar je emoties en wees vooral heel erg lief voor jezelf. Na heftige tijden, die er zijn voor je eigen bestwil, komt er altijd weer voorspoed jouw kant op. Denk maar aan de regenboog. De regen zal alles wegwassen, wat jou niet langer dient. Kijk omhoog, dank de grote voorzienigheid voor haar wijsheid. Eerdaags zal je weer op blote voeten dansen in het maanlicht.

Leeuw - Zwaarden Tien

Er is hoop, licht en vrolijkheid op komst, een nieuw begin. Laat je zorgen los en wees dankbaar voor de geleerde lessen. Neem gracieus afscheid van wat jou niet meer langer dient. Het universum haalt dat bij je weg, waar je niet meer van kunt groeien. Je ziel wacht op haar ware bestemming en deze omleiding in je leven, brengt je precies waar je zijn moet in divine timing. Liefde geeft je hoop en werpt haar stralende licht op al jouw nieuwe mogelijkheden, die veel mooier zijn, dan je nu nog kunt bedenken.

Maagd - Bekers Zeven

Nu is het tijd om je volledig open te stellen voor de overvloed aan mogelijkheden, die op je pad zijn gekomen. Alles begint bij dromen en verlangens. En weet je nog niet helemaal wat het beste voor jou is? Ga dan diep naar binnen en voel waar je hart een glimlach van krijgt. Of let op de signalen, die het universum je onderweg geeft. Zij praat tegen jou en nu is het tijd om te luisteren, zodat je helder doorkrijgt welke kant je op moet en welke keuze je mag maken. Je bent gezegend met zoveel keuzemogelijkheden in je leven.

Weegschaal - Pentakels Vijf

Dat wat je aandacht geeft groeit. Dus als je je zorgen maakt, worden je zorgen alleen maar groter! Laat een frisse wind door je hoofd waaien. Niets is wat het op het eerste gezicht lijkt. Dus kijk opnieuw naar alle voorspoed en blessings, die je wel al hebt gemanifesteerd in je leven. En dat wat je eerder hebt gedaan, kun je opnieuw. Vraag het universum je dit keer te helpen met jouw manifestatiekracht. Wonderen zijn dan dichtbij.

Schorpioen - Bekers Acht

Vandaag is het tijd om opnieuw te beginnen. Dromen komen uit en wensen worden vervuld. Je kunt je met een andere kijk op de situatie alles veranderen wat je maar wilt. Daarom is het belangrijk dat jij jezelf toestemming geeft om je toekomst vorm te geven, precies zoals jij zelf wilt. Het enige wat nodig is dat jij jezelf toestemming geeft om te voelen wat er echt in je hart leeft. Je gaat het uiteindelijk toch doen, dus waarom vandaag niet meteen beginnen om naar je hart te luisteren. Jij leeft bij de magie van oorzaak en gevolg.

Boogschutter - Zwaarden Negen

Je staat aan het einde van een fase. Het zal je nog verbazen, wat er in je leven nu allemaal uit zichzelf tevoorschijn gaat komen. Je leven zal een magisch randje krijgen. Schakel daarom nu over van je hoofd naar je hart. Waar je nu inzit, is bijna voorbij. Maak een altaar met een kaars, bloemen en een briefje met je wensen erop. Het universum luistert naar jou. Jij hoeft alleen maar te vragen en je armen te open om alle blessings te ontvangen. De sleutel naar je voorspoed is vertrouwen in spirituele macht en jouw vermogen om met haar samen te co-creëren

Steenbok - Bekers Drie

Er is echt iets te vieren en dat doe jij het liefst met je vriendinnen. Wij ondersteunen elkaar als we delen, co-creëren en elkaar liefhebben. Wij zijn allemaal een afspiegeling van elkaar. Er kan geen scheiding plaatsvinden in liefde. Het ene is niet los te zien van het andere. Hoe zalig dat nu de tijd is aangebroken dat je van al je succes en zegeningen kunt genieten. Laat je meevoeren op de stroom van het leven. Leun achterover en geniet van het uitzicht. Het universum heeft een heel speciaal plekje voor je gereserveerd.

Waterman - Pentakels Vier

Bezittingen geven je misschien nu nog een gevoel van veiligheid, maar is dat in de toekomst ook nog zo? We verhuizen met z’n allen eerdaags naar het Watermantijdperk, waar gevoel, wijsheid en samen de meest belangrijke waarden worden. The best things in life are free. Kijk opnieuw naar je leven en inventariseer waar je echt van gaat stralen. Alles is met alles verbonden. Wees harmonie en je ervaart harmonie. Wees liefde en liefde komt naar je toe. Wees overvloed en echte overvloed zal verschijnen.

Vissen - Bekers Negen

Je bent tevreden en hebt rust. Jij straalt en iedereen in je omgeving ziet en voelt dat. Het is belangrijk dat je voldoende tijd neemt om hiervan te genieten. Vergeet niet om het universum te bedanken voor wat je allemaal hebt. Dankbaarheid is het hoogste gebed. Wees ook jezelf dankbaar, dat je zoveel harmonie en liefde toelaat in je hart. En doordat je zo in de flow bent met het universum, zullen er nog meer wonderen verschijnen. Dat is de magische wet van oorzaak en gevolg. Ook wel Karma genoemd. En die van jou is briljant.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie