Glamour's daghoroscoop: maandag 30 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Riemen vast; er staat een bizar drukke dag voor de boeg. Vandaag is het extra belangrijk om je te richten op communicatie, administratie en dat belangrijke nieuws.

STIER
21 april-20 mei

Je weet wat je níet meer wil; maar hoe ga je verder? Of het nu om aandacht, spullen of hulp gaat: maak duidelijk wat je nodig hebt. Tijd om je comfortzone veilig te stellen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hoe zit het met mij, vraag jij je momenteel af. Tja, dat is een kwestie van voor jezelf opkomen. Pas op voor heftige uitbarstingen of boosheid. Dat werkt echt tegen je.

KREEFT
22 juni-22 juli

Door omstandigheden snak je naar tijd voor jezelf en wil je het liefst met rust worden gelaten. Niks mis mee, Kreeft. Neem de ruimte die je nodig hebt en maak jezelf prioriteit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Waardering, aandacht en feedback van je vrienden is heel belangrijk. Je mag anderen best langs de meetlat leggen, maar kijk dan ook naar jezelf.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ineens sta je in het middelpunt van de belangstelling en lijkt er een doorbraak te komen op je werk. Ja, de lat ligt hoog en je krijgt het druk, maar dit is ook een mooie kans.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je theoretische kennis wordt getoetst. Dat kan letterlijk zijn voor studenten. Maar vooral wordt duidelijk dat er een verschil is tussen iets zeggen en iets doen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Het draait om de balans tussen geven en nemen. Staan die begrippen met elkaar in verhouding of moet het beter? Dit is een prima moment om daar werk van te maken.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

De volle maan vraagt om meer aandacht te besteden aan je relatie. Met je liefste, je collega’s, klanten en opdrachtgevers. Wat kun (en wil) jij doen om de relatie te verbeteren?

STEENBOK
22 december-20 januari

Zijn er ongezonde gewoontes waarmee je wil breken? Dit is je kans! Waarom zou je wachten tot 1 januari? Je gezondheid verdient aandacht. Maak er (weer) een prioriteit van.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ineens kun je het gevoel krijgen dat je moet uitspreken hoeveel iemand voor je betekent. Leuk, die spontane actie, maar voor die prille liefde is het misschien too much.

VISSEN
20 februari-20 maart

Balans vinden tussen werk en privé is op dit moment extra belangrijk. Vooral als ze te veel door elkaar heen zijn gelopen. Een strak schema is misschien toch wel handig…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie