Glamour's daghoroscoop: dinsdag 1 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De laatste maand van dit crazy jaar is een feit. De komende weken worden extra druk, dus let op je humeur. Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Wat goed is voor een ander, doet jou echt geen kwaad, Stier. Waarom geef je het geen kans? Als dingen lastig gaan, is je eigen koppigheid daar beslist een oorzaak van.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Aan sommige dingen kun je niets veranderen, maar je kunt wel iets doen aan de sfeer tussen jou en iemand anders. Neem het initiatief. Het wordt beslist gewaardeerd.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een ruw idee begint steeds meer vorm te krijgen. Werk het verder uit, Kreeft. Hier kun je echt wel iets mee. Je gevoel over iemand klopt aardig, maar hou het nog even voor jezelf.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zijn die die donkere dagen lastig? Ach, jij maakt er het beste van. Achteromkijken heeft geen zin. Je hebt een hoop mensen in je leven die goud waard zijn. Spreek het gerust uit.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je gaat niet in een winterslaap, maar je gaat het wel iets rustiger aan doen en meer aandacht aan jezelf, je huis en familie besteden. Mooi, want hier draait het immers om!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lijkt of je iemand op een voetstuk plaatst, Weegschaal. Beoordeel anderen niet op hun mooie woorden en beloftes, maar op hun daden. Doe de roze bril in de ban.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Niet iedereen houdt zich aan z’n woord en daar erger jij je terecht enorm aan. Een vriend(in) kan op de valreep een afspraak annuleren, maar dat lijkt een kwestie van overmacht.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Voor de liefde breekt een mooie periode aan. Op voorwaarde dat je er tijd voor vrijmaakt. Ai, dat wordt nog lastig met zoveel andere afspraken. Wat krijgt voorrang?

STEENBOK
22 december-20 januari

Dit is zo’n dag waarop je bergen werk verzet en lekker opschiet. Juist door een beetje creatief te zijn en hulp te accepteren, kun je veel dingen van je takenlijstje wegstrepen. Heerlijk!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je rebelse kant komt weer eens naar boven. Ha, jij laat je echt niet vertellen hoe je iets moet doen. In dit geval heb je helemaal gelijk. Je moet dit op je eigen manier doen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het valt niet mee om het tempo bij te houden, maar zowel werk als privé vraagt om extra aandacht. Wees gerust kritisch, maar wees zuinig met kritiek. Niet alles is wat het lijkt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie